FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 200, sodnika Klinar Nejc, Markelj Blaž.

GEN-I volley: Blažič (L), Ferlinc 1, Zbičajnik , Perić 2, Zaplotnik, Lucas 9, Velikonja Grbac 8, Kolbl, Blažič P. 11, Lipicer Samec, Zampedri (L), Grudina 8, Ščuka 18. Trener Vasja Samec Lipicer.

Calcit Volley II Kamnik: Krašovec 7, Špoljarič (cap) 1, Šeme (L), Lužovec 5, Javornik, Juhant, Ahačič, Gadža, Bošeska, Žužek 7, Zatković 9, Sitar 6, Jerala 9, Gojak (L), Trener: Obolnar Franci.

Če smo v prvem nizu videli absoultno premoč in nadvlado domačih igralk, ki so po 19. minutah opravile z novinkami, tega vsekakor ne moremo trditi za drugi in tretji niz. 

V prvem nizu so gostje uspele osvojiti vsega 8 točk. V drugem nizu pa so se mlade Kamničanke otresle začetniške treme in z odličnimi obrambami ter servisi bile enakovredne tekmice domačim igralkam. Na servisu je pri gostjah blestela Lana Žižek, ki je s 5 zaporednimi asi popeljala ekipo do vodstva 8:5. Niz uspešnih servisov je uspela prekiniti šele Pia Blažič v napadu. V bloku se je izkazala Velikonja Grbčeva, Lana Ščuka pa v napadu. Do konca niza je bil boj izenačen, vendar je Tina Grudina na koncu z dvema asoma uspela končati drugi niz v prid Gen-i volley-a.

Tudi tretji niz se je začel zelo izenačeno, za vodstvo s 3:0 je poskrbela Velikonja Grbčeva na servisu, vendar so se Kamničanke z izredno borbeno igro in odlično postavljenim blokom uspešno zoperstavljale Goričankam. Do rezultata 21:19, so bili gledalci deležni razburljivega boja in nekaj izredno atraktivnih točk. Na koncu je vendarle prevladala zbranost pri domačinkah, ki so se tako veselile svoje 4. zmage brez izgubljenega niza v prvenstvu.

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details