FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 200, sodnika Klinar Nejc, Markelj Blaž.

GEN-I volley: Blažič (L), Ferlinc 1, Zbičajnik , Perić 2, Zaplotnik, Lucas 9, Velikonja Grbac 8, Kolbl, Blažič P. 11, Lipicer Samec, Zampedri (L), Grudina 8, Ščuka 18. Trener Vasja Samec Lipicer.

Calcit Volley II Kamnik: Krašovec 7, Špoljarič (cap) 1, Šeme (L), Lužovec 5, Javornik, Juhant, Ahačič, Gadža, Bošeska, Žužek 7, Zatković 9, Sitar 6, Jerala 9, Gojak (L), Trener: Obolnar Franci.

Če smo v prvem nizu videli absoultno premoč in nadvlado domačih igralk, ki so po 19. minutah opravile z novinkami, tega vsekakor ne moremo trditi za drugi in tretji niz. 

V prvem nizu so gostje uspele osvojiti vsega 8 točk. V drugem nizu pa so se mlade Kamničanke otresle začetniške treme in z odličnimi obrambami ter servisi bile enakovredne tekmice domačim igralkam. Na servisu je pri gostjah blestela Lana Žižek, ki je s 5 zaporednimi asi popeljala ekipo do vodstva 8:5. Niz uspešnih servisov je uspela prekiniti šele Pia Blažič v napadu. V bloku se je izkazala Velikonja Grbčeva, Lana Ščuka pa v napadu. Do konca niza je bil boj izenačen, vendar je Tina Grudina na koncu z dvema asoma uspela končati drugi niz v prid Gen-i volley-a.

Tudi tretji niz se je začel zelo izenačeno, za vodstvo s 3:0 je poskrbela Velikonja Grbčeva na servisu, vendar so se Kamničanke z izredno borbeno igro in odlično postavljenim blokom uspešno zoperstavljale Goričankam. Do rezultata 21:19, so bili gledalci deležni razburljivega boja in nekaj izredno atraktivnih točk. Na koncu je vendarle prevladala zbranost pri domačinkah, ki so se tako veselile svoje 4. zmage brez izgubljenega niza v prvenstvu.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details