FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 90, sodnika Valentar Bernard, Stropnik Klemen.

V tekmi zadnjega kroga rednega dela 1.A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in ATK Grosuplje. Z rezultatom 3:1 (-20, 20, 8, 16) so bile uspešnejše Sipe.

Sip Šempeter: Lakovšek, Lekše, Božič Maša, Božič Mojca, Žnidar, Praunseis, Vrhovnik, Rituper, Črnila, Mazej  (L). Trener: Beno Božič.

ATK Grosuplje: Habjan (L), Pavič, Kogelnik, Trunkelj, Kobilica (L), Bevc, Kukman, Čotar, Lenart, Čož, Mijoč, Maček. Trener: Simon Krakar.

V tekmi zadnjega kroga rednega dela sta se srečali ekipi, ki bosta igrali v modri skupini. Tekme je tako odločala, koliko točk bo prenesla v modro skupino katera ekipa.

Prvi niz so bolje pričele gostje, ki so po dveh napadih Mijočeve in dobrih servisih Čotarjeve povedle z 1:4. Sipe so se približale po napaki na servisu Pavičeve (6:7). Sledila je še napaka v napadu gostujoče ekipe in prišlo je do prvega izenačenja na 7:7. Šempetranke so prvič povedle po as servisu Črnilove in bloku Žnidarjeve za 10:8. Sledilo je še odlično preigravanje Božičeve in as servis Črnilove za 12:8 in prvi odmor gostujočega trenerja. Gledalci so bili priča izenačenemu nadaljevanju, v katerem so se gostje po uspešnem napadu Mijočeve približale na 16:14. Po zaključenem napadu Vrhovnikove so povedle domačinke z 18:15. Gostje so po as servisu Pavičeve izenačile na 18:18. Po zaključenem napadu Mijočeve pa so gostje povedle z 18:19 za prvi odmor domačega trenerja. Po še enem zaključenem napadu Mijočeve so gostje povedle z 19:21 za drugi odmor domačega trenerja. Šempetranke so do konca niza naredile še dve napaki v napadu in za konec niza je poskrbela Mijočeva z zaključenim napadom (20:25).

Drugi niz so bolje začele Šempetranke, ki so po dobrem servisu Žnidarjeve povedle s 5:2. Po napadu Črnile so domače vodile z 8:5. Gostje se niso predale ter po bloku Lenartove in as servisu Čoževe izenačile na 8:8, zato je domači trener v igro poslal Lekševo namesto Vrhovnikove. Sledila je dobra servis serija za domače in Črnilova je povedla domačo ekipo v vodstvo z 12:9. Gostje so takoj izničile vodstvo in po trojnem bloku izenačile na 12:12. Sipe so ponovno povedle za dve točki po bloku Praunseisove (15:13). Sledili sta dve napaki gostij za vodstvo domačih z 18:14 in prvi odmor gostujočega trenerja. Po napaki v napadu Lekševe je domači trener vzel prvi odmor (20:16). Gostje so se ponovno približale po bloku Kogelnikove in napaki v napadu Črnilove (21:19) za drugi odmor domačega trenerja. Sledila je napaka na servisu Kukmanove in as servis Lakovškove za vodstvo Sip s 23:19. Niz je zaključila Lekševa (25:20).

Tretji niz so ponovno bolje pričele Šempetranke, ki so po zaključenem napadu Lakovškove in bloku Praunseisove povedle s 5:1. Po varanem napadu Žnidarjeve in bloku Lekševe so domače povedle z 9:3. Gostujoči trener je vzel prvi odmor pri 12:4 po še enem bloku Črnilove. Na servisu je odlično nadaljevala Praunseisova in v napadu Črnilova za vodstvo domačih s 16:4. Niz je z varanim udarcem zaključila Žnidarjeve (25:8).

Četrti niz so bolje začele gostje, ki so po zaključenem napadu povedle z 2:4. Po dveh napakah v napadu gostij so domače povedle s 7:5. Ko so Šempetranke po as servisu Lekševe povedle z 12:8, je gostujoči trener vzel prvi odmor. Po as servisu Črnilove in bloku Rituperjeve (17:10) je gostujoči trener vzel drugi odmor. Šempetranke vodstva niso več izpustile iz rok. Tekmo je z blokom zaključila Črnilova za 25:16.

Avtor: SIP Šempeter

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details