FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

ODBOKJKA - 1.DOL

V 1.državni odbojkarski ligi bodo te dni ekipe vstopile v zaključni dekl tekmovanja. V skupino za naslov prvakinj se je uvrstila tudi novinka lige, ekipa ATK Grosuplje, ki pa letos še nima možnosti za konkreten rezultat v elitni skupini. 

Najmočnejša liga državnega prvenstva se v zaključnem delu tekmovanja deli na tri skupine: MODRA (skupina za naslov prvaka), ZELENA (skupina za obstanek oz. napredovanje v 1A) ter PLAY OUT (skupina za obstanek v prvi ligi - 1B).

V MODRI skupini bosta ob Nova KMB Branik in Calcit Volley, ki imata že vsaka po en naslov (prve pokalnega, druge srednjeevropskega), tekmovale še Gen-I Volley, SIP Šempeter, OK Luka Koper ter ATK Grosuplje. Največ možnosti za končni uspeh imata vodilni ekipi Nova KBM Branik in Calcit Volley, ki sta tudi v sezoni pokazali najkvalitetnejšo igro, čeravno smo videli letos kar nekaj presenečenj, ki jih je pripravila predvsem ekipa SIP Šempeter, kateri je zmanjkala le ena točka do 3.mesta v rednem delu lige. 

V ZELENI skupini se bosta za obstoj v ligi borili ekipi Ankaran in Formis. Njuna izzivalca pa sta ŽOK GSV Ptuj, ki je zmagovalec po prven delu 1B. lige, ter OK Krim, ki si je vstop v zeleno skupino zagotovil na zadnji tekmi, ko je v veliki drami v Zrečah, v podaljšanem petem nizu po dveh zaključnih žogah za domačinke, srečno zaključil peti niz in premagal Weiler Volley Zreče z 3:2.

Skipina PLAY OUT sestavlja šest ekip, med katerimi ima največ možnosti za uspeh ekipa CALCIT VOLLEY II, ki vodi za 5 točk pre Weiler Volley Zreče. ŽOK Triglav Kranj in ŽOK Ljutomer imata 4 točke prednosti pred Mozirjem. Zadnja ekipa te skupine pa je Roto-Kema Puconci, ki je glede na dosedanje prikazano skorajda brez možnosti za minimalen uspeh.

Proti koncu aprila bomo izvedeli ime državnega prvaka, nekaj dni prej pa bomo imeli tudi razplet v 1B. ligi. 

1DOL 2019 2020 koncnica

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details