FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 150, sodnika Adrovič Iso, Kramar Franci.

Na tekmi prvega kroga modre skupine v 1A. DOL za ženske so odbojkarice GEN-I Volley gostile SIP Šempeter in izgubile po petih nizih z rezultatom 2:3 (23, 22, -22, -23, -10).

Domače igralke so tekmo začele  zbrano in z natančnimi servisi takoj povedle s 4:0. Pri rezultatu 7:3 je gostujoči trener zahteval prvi polminutni odmor. Gostje so nato zaigrale bolj zbrano in uspele zmanjšati razliko, predvsem po zaslugi Lakovškove, ki je z neugodnimi servisi povzročala težave na sprejemu domačim igralkam. Pri 19:19  je bil rezultat poravnan, nato pa so se v napadu izkazale Sara Kovač in Pia Blažič in niz je pripadel Goričankam s 25:23.

Drugi niz so nekoliko bolje začele gostje, a je Lebanova z neugodnimi začetnimi udarci uspela popeljati Goričanke do vodstva. Pri rezultatu 10:6  so nato popustile in gostje so uspele uloviti zaostanek. Do 18 točke sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, nato so z dobro igro v napadu domače uspele pobegniti za 4 točke, po nekaj lastnih napakah pa so jih Šempetranke ujele in zmanjšale zaostanek na 22:23. Niz in vodstvo za 2:0 je nato zaključila Pia Blažič.

Tretji niz so gostujoče odbojkarice silovito začele in povedle z 10:3. Domačim igralkam igra ni stekla v sprejemu in v napadu. Domači strateg je nato poskusil z dvojno menjavo, a je bilo lastnih napak na domači strani mreže še vedno preveč. Ko so gostje vodile že z 18:12, se je razigrala Ferlinčeva, na servisu pa se je zopet izkazala Lebanova in razlika je skopnela le na točko zaostanka ( 22:21 ). Na koncu je bilo nekaj več zbranosti na strani gostujoče ekipe, ki je niz dobila s 25: 22.

Četrti niz se je začel zelo izenačeno, izmenjavanje vodstva na obeh straneh mreže, vse do izida 11:11. Nato je Šempetru uspelo pobegniti za 4 točke (16:12), ko je domači trener zahteval polminutni odmor. Domače igralke so se nato zbrale in gostje ulovile na 19. točki. Napeta igra se je nadaljevala vse do konca niza, ki so ga na koncu dobile gostje z 23:25.

V petem nizu so zopet bolje začele gostje, ki so vodile skozi celoten niz. Domače igralke so naredile preveč napak v obrambi in gostje so niz brez večjih težav dobile s 15:10.

Pri domačih je največ točk dosegla Sara Kovač (26), pri gostjah pa Lakovškova (21).

Avtor:GenI Volley

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details