FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 70, sodnika Pevc Anton, Vrenko Jure.

V zeleni skupini za obstanek v 1A Sport klub ligi so dekleta Ankarana preprečljivo s 3:0 (13, 19, 15) slavile v uvodnem krogu in se utrdile na vrhu lestvice.

Ankaran: Vedlin Gojčič (L)Krstić 1, Apollonio, Pangerc 2, Angelini 10, Medved (L), Uršič 4, Cerovac (cap) 2, Lovšin N. 1, Lovšin T. 5, Trobec 5, Valenčič 18, Trener: Rulofs Željko.

Krim: Kolenc 1, Ščuka Aj. 4, Deželak (cap) 1, Oletič D. 3, Bavdaž 13, Jovanović 4, Ščuka An. 2, Kavčič 4, Oletič M. 1, Jerman (L) 1, Trener: Časar Jože.

V prvem nizu je bilo izenačeno pri 1:1 v nadaljevanju je sledila serija odličnih domačih začetnih udarcev nekoliko slabši sprejem Krimovk in gostujoči trener Časar je že izkoristil drugi odmor pri vodstvu Ankarana 10:4. V nadaljevanju se domače niso zaustavile, povedle 14:4, sledile so številne zamenjave igralk na obeh straneh mreže, kar pa ni pomenilo večje spremembe v poteku tekme. Gostje so v zgrešile še nekaj zaporednih servisov in prvi niz se je hitro zaključil 25:13 v korist domačih igralk.

V drugem nizu so igralke Krima držale stik do 10 točke, po zaslugi njihove najučinkovitejše igrake Bavdaž Nike, kar pa ni bilo dovolj za pobeg Ankarana in vodstvo 18:11. V drugem delu niza sta oba trenerja opravila tri zamenjave , domače pa so rutinirano pripeljale niz do zaključka in zmage 25:19.

V tretjem zadnjem nizu podobna slika prvih dveh, ponovno so dobile priložnost tudi igralke s klopi, servis in sprejem sta bolje „funkcionirala“ pri Ankaranu in s tem uspešno zbiranje točk v napadu do končnih 25:15 in pomembna uvodna zmaga v boju za obstanek je ostala doma.

Avtor: Ankaran Hrvatini

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details