FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 170, sodnika: Pevc Anton, Novak Gregor.

V prvi tekmi 2. kroga modre skupine 1. A DOL za ženske je ekipa SIP Šempetra gostila Calcit Volley in izgubila z 1:3 (-18, 22, -22, -20).

SIP Šempeter: Rituper 3, Mo. Božič 2, Črnila 6, Praunseis 5, Žnidar 1, Banko (L), Ma. Božič, Lekše 13, Mazej (L), Vrhovnik 5, Lakovšek 24. Trener: Beno Božič.

Calcit Volley: Griljc, Mihevc 3, Pogačar 4, P. Marušič 1, Š. Marušič, Mihalinec, Vovk 9, Brulec Kostić 18, Zatković 15, Janežič (L), Charuk 20, Jerala, Kaker 5. Trener: Gregor Rozman.

V tekmi 2. kroga modre skupine smo videli izenačen začetek tekme (3:3).  Kamničanke so prvič povedle za tri po napadu in as servisu Charukove (5:8). Po še enem zaključenem napadu Kamničank pa je bil domači trener primoran vzeti prvi odmor (5:9). Charukova je nadaljevala servis serijo in po napadu Zatkovičeve so gostje vodile že z 12:5. Šempetranke so se po napadu Vrhovnikove približale na 8:12 za prvi odmor gostujočega trenerja. Na žalost domačih gledalcev je takoj sledila ponovna serija za Kamnik, domačinke so imele nemalo težav na sprejemu in po napadu Kostićeve so gostje povedle z 9:16 za drugi odmor domačega trenerja. Po dveh zaključenih napadih Lakovškove so se Šempetranke približale na 14:19 in gostujoči trener je vzel drugi odmor. Sipe se v končnici niza niso več uspele približati in niz se je zaključil na 18:25 po napaki v napadu Šempetrank.

Drugi niz so bolje pričele Sipe, ki so po napadu Lekševe in napaki Kostićeve povedle s 5:2. Sledil je še as servis Božičeve in gostujoči trener je vzel prvi odmor (6:2). Videli smo še blok Praunseisove za vodstvo Šempetrank s 7:2. Na nasprotni strani je takoj sledila serija točk po napadih Vovkove (7:5). Kamičanke so prvič izenačile po as servisu Vovkove za 8:8. Nadaljevanje je bilo izenačeno, vse do zaključenega napada Lekševe in Praunseisove, ko so domačinke ponovno povedle za tri točke (14:11). Po napaki v napadu Kostićeve pa je gostujoči trener vzel drugi odmor (15:11). Črnila je nadaljevala odlično na servisu in po bloku Božičeve so domače vodile s 17:11. Šempetranke so odlično nadaljevale in po zaključenem napadu Lakovškove je bil rezultat 19:12. Gostujoči trener je v igro na servis poslal Marušič Špelo in Kamničanke so se takoj približale po bloku Vovkove in napaki v napadu Lekševe (15:19) za prvi odmor domačega trenerja. Po as servisu Lekševe so domačinke povedle z 21:16. Gostujoče odbojkarice so se ponovno vrnile v igro po dveh blokih Charukove (21:19) in domači trener je vzel drugi odmor. Po napadu Zatkovičeve je bil rezultat prvič izenačen na 21:21. Po še enem zaključenem napadu Zatkovičeve gostje prvič povedejo z 21:22. Nato pa je sledila simulantka Lakovškove, ki je dosegla štiri točke zapovrstjo v napadu in zmago s 25:22 ter izenačenje v nizih.

Tretji niz so bolje začele gostje, ki so po dveh napadih Kostičeve in napaki Lekševe povedle s 5:1 za prvi odmor domačega trenerja. Domačinkam v napadu v začetku niza ni uspevalo popolnoma nič in po napaki v napadu so gostje vodile že z 9:3. Sledil je še as začetni udarec Vovkove za vodstvo gostij z 11:4 in domači trener je vzel drugi odmor. Po dveh zaključenih napadih in bloku Lekševe je bil rezultat 10:15. Sledil je dober servis Božičeve in blok Lekševe za 12:16 in prvi odmor gostujočega trenerja. Po dveh zaključenih napadih Lakovškove in as začetnem udarcu Lekševe so se domače vrnile v igro (15:17). Šempetranke so se popolnoma približale po dveh as servisih Lakovškove za drugi odmor gostujočega trenerja (19:19). Takoj so sledile tri točke za Kamničanke, ki so po dveh napakah v napadu domačink in napadu Zatkovičeve povedle z 22:19. Po bloku Črnile so se Sipe približale na 21:22, a na žalost domačih gledalcev je nato vajeti v svoje roke vzela Kostičeva, ki je zaključila dva napada in tretji niz je pripadel Kamničankam (22:25).

Na začetku četrtega niza so povedle gostje s 4:2 po zaključenem napadu Kostičeve. Šempetranke so znižale rezultat po as servisu Lekševe (4:5). Pri rezultatu 8:8 smo videli prvo izenačenje v tem nizu po napaki v napadu Zatkovičeve. Sipe so prvič povedle, ko je napad Kostičeve končal zunaj igrišča (10:9) za prvi odmor gostujočega trenerja. Po zaključenem napadu Lakovškove so domačinke prvič povedle (13:11). Na nasprotni strani so takoj sledile štiri točke, v katerih je dva bloka naredila Charukova za vodstvo Kamnika s 13:15 in prvi odmor domačega trenerja. Po bloku Vrhovnikove so se domače približale na 16:17. Takoj pa je na nasprotni strani z dvema zaključenima napadoma vrnila Zatkovičeva (16:19). Sledil je še as začetni udarec Pogačarjeve (16:20) za drugi odmor domačega trenerja. Sipe so zadnjič poskusile priti do preobrata po bloku Praunseisove za 20:23 in drugi odmor gostujočega trenerja. Šempetranke nato niso uspele več narediti preobrata in po lepi odbojkarski predstavi obeh ekip je tekmo zaključila Vovkova po bloku za 20:25.

Izjava po tekmi:

Beno Božič, trener SIP Šempetra: "Kar nekaj je razlogov, da danes nismo iztržili več. Vesel sem, da smo danes vsaj na trenutke delovali zelo dobro, kar je bila največja težava na prejšnji tekmi proti GEN-I, ko smo se mučili skozi celo tekmo. Izboljšali smo igro v bloku in obrambi, ampak po tem imeli težave na težkih žogah. Težave smo imeli s sprejemanjem, saj smo bili premalo natančni, da bi lahko bolj konstantno igrali v napadu, tako da nas tu čaka še kar nekaj dela. Žal mi je tudi, da na takšnih derbijih sodnika tako slabo opravita svoje delo."

Avtor: SIP Šempeter

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details