FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Odbojkarice Luke Koper so v 3. krogu modre skupine 1A. DOL za ženske po dveh osvojenih nizih morale priznati premoč ekipi ATK Grosuplje z 2:3 (18, 18, -23, - 20, -13), ki se je tako razveselila svoje druge zmage v tednu dni.

OK Luka Koper: Primik, Đukić 10, Raič 12, Debernardi (L), Suljić, Lucas 18, Letnik 4, Jeretič, Kolbl 17, Širol, Simčić (L), Jovič 1, Pavlovič 1, Cvetanovič 17. Trener: Dragan Grmača.

ATK Grosuplje: Pavič 4, Kogelnik 8, Trunkelj 2, Kobilica (L), Kukman N., Kukman I., Ahlin, Čotar 17, Lenart 1, Čož 9, Mijoč 24, Maček 5. Trener: Simon Krakar.

Grosupeljčanke so v Koper prišle po zmagi nad Novogoričankami, za Koprčankami sta bila dva poraza proti najuspešnejšima ekipama, Kamniku in Mariboru, želja po prvi zmagi v končnici je bila zato velika. Vendar je bil začetek prvega niza med ekipama zelo izenačen. Šele po dvanajsti točki so Koprčanke povedle za dve, pri 16:13 je trener gostij zahteval prvi odmor. Po bloku kapetanke Marine Cvetanović so domače vodile že za 5 točk, pri 20:14 je trener Grosupeljčank znova ustavil igro, vendar so domače z odličnimi napadi Dajane Lucas, zaključno žogo pa je prispevala Teja Kolbl, niz brez pretresov pripeljale do konca (25:18).

V drugem nizu so domače povedle s 4:0, razigrala se je Nina Đukić, razliko so ob dobri igri celotne ekipe še povečale, nato pa popustile in gostje so se sredi niza približale na dve točki (13:11). Na servis Lize Letnik so se odbojkarice Luke Koper spet odlepile (18:11), potem pa spet serija treh točk za gostujočo ekipo. Pri 20:17 je odmor zahteval domači trener, Dajana Lucas je priborila žogo domačim, prispevala še as, dva je dodala še Teja Kolbl, in zaključila niz s 25:18.

Začetek tretjega niza je spet minil v znamenju izmenjave točk med ekipama vse do osme, nato so gostje povedle za 3, trener Kopra je poskusil njihov nalet ustaviti z odmorom in menjavami. Ekipi sta bili na 13. točki spet skupaj. Sledile so štiri točke Grosupeljčank in še drugi odmor na zahtevo domačega trenerja. Koprčanke so izenačile na 19. točki in potem povedle za 2. V  napeti končnici gostje niso popuščale, izenačile so na 23:23, si priigrale prvo set žogo in jo z blokom tudi vnovčile  za zmago s 25:23.

Po izenačenem začetku so Koprčanke na servis Lize Letnik ob pomoči vseh igralk v četrtem nizu povedle z 12:5. Ko je prednost skopnela na 4 točke razlike, je trener domačih ustavil igro. Vendar so gostje po napakah domačih razliko še stanjšale, izenačile na 17. točki in tudi povedle z 22:18. Po dveh točkah domačih je po odmoru posegel gostujoči trener, njegove varovanke pa so niz tudi uspešno zaključile (25:20).

Napetost se je nadaljevala tudi v odločilnem nizu. Pri menjavi igrišč je bil rezultat 8:5 za domače, tri zaporedne točke so šle nato gostjam. Sledilo je izenačenje na 10:10, nato so točko osvojile domače. Gostujoči trener je vzel odmor, domače pa so zgrešile servis. Pri 11:12 je igro ustavil trener Koprčank. Do prve zaključne žoge so prej prišle gostje, jo v drugo izkoristile in se veselile svoje druge zmage v modri skupini.

 Avtor: OK Luka Koper

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details