FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 CONEGLIANO - Imovo Volley Conegliano

Joanna Wolosz, kapetanka Imoco Volley Conegliano in Poljske reprezentance, je za portal sport.onet.pl spregovorila o dejanskem stanju po izbruhu korona virusa v Benečiji in vplivu sistemskih ukrepih, ki jih je uvedla država Italija. Zaveda se resnosti visura, a hkrati umirja športno javnost na Poljskem.

 Po tem, ko so italijanski mediji poročali o številčnih okužbah, so se pričeli izvajati prvi ukrepi proti širjenju virusa s strani države, ki so močno vplivali tudi na dogajanje v športu. Do 01. marca so prekinjene vse tekme v odbojkarskih ligah. Med ostalimi državnimi ukrepi, je največ težav povzročilo zapiranje javnih ustanov; torej tudi športnih dvoran, itd….

Joanna Wolosz igra v Imoco Volley Conegliano, ki je le 50 km oddaljen od Benetk in je povedala, da v njihovi regiji poteka življenje razmeroma mirno.  "Za zdaj potrpežljivo čakamo na razvoj dogodkov in smo ostali miren. Ni panike, ker se moraš vsemu približati z glavo. Šole so zaprte, a življenje je v mestu povsem normalno. Odprti so bari in restavracije, celo trgovine z živili. Včeraj sem šla po nakupih in nihče ničesar ne kupuje "na zalogo"-je povedala Woloszova. Joanna ni skrivala, kako se nepredvideno spreminjajo razporedi športnih dogodkov: "Trenutno imamo tri tekme prestavljene. Italijanska liga že razmišlja o spremembi koledarja in možno je, da se končnica play off zmanjšala. Ob tako natrpanem urniku je težko poiskati čas za nadomeščanje zamujenih tekem.«

Je pa kapetanka Imoco Volley ob vsem tem in ob natrpanem urniku, ki jim je letos prinesel že naslov pokalnega prvaka, naslov klubskega svetovnega prvaka, uvrstitev v ¼ finale lige prvakov, našla tudi nekaj pozitivnega: » Ta teden se lahko posvetimo pripravam in mirnim treningom. Odkar smo začeli sezono, nismo imeli niti enega tedna, v katerem bi lahko samo trenirali. Iz tekmo v tekmo, potovanje in včasih tudi prost dan. Upam, da nam bo ta odmor dobro uspel in koristen. Prva tekma po odmoru bo najverjetneje gostujoči dvoboj v četrtfinalu Lige prvakov z Allianzom MTV Stuttgart, ki bo na sporedu 4. marca. Ne vem, kaj se bo zgodilo s povratno tekmo. Lahko pride do situacije, ko jo igramo brez publike, kar bi bilo za nas zelo žalostno. Navijači prihajajo na naše tekme v velikem številu in ustvarjajo edinstveno vzdušje. Vendar moramo to upoštevati«-pa je zaključila svoje razmišljanje odlična Poljakinja v dresu Imoco Volley Conegliano.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details