FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Casalmaggiore - Epi Pomi Casalmaggiore

Širjenje korona virusa v Italiji ima precejšne posledice tudi v športu.Ukrepi, ki so jih poduzeli vodilni mojžje ligaških tekmovanj na podlagi ukrepov državnih oblati, bodo pustili določene posledice. So pa uvedeni ukrepi vnesli veliko nemira med športnike in predvsem športno javnost.

V Seria A1 igrata tudi dve SLOVENSKI REPREZENTANTKI; Izma Mlakar pri Igor Gorgonzola Novara in Lana Ščuka pri Epi Pomi Casalmaggiore.Izina Novara je trenutno na 4. mestu Seria A1; med tem ko je Lana s Casalmaggiore dve mesti nižje; na šestem mestu. 

O dejanskih razmerah smo poklepetali z Lano Ščuka, #12 pri Epi Pomi Casalmaggiore, klubu, ki domuje v Lombardiji - osrednji Italiji, nekaj manj kot 70 km severno od Parme in v katerem igrajo igralke šetih držav: Italije, Slovenije, Hrvaške, Srbije, Kube in ZDA. 

"Treningi potekajo pri Epi Pomi Casalmaggiore za zaprtimi vrati. Lahko so prisotne le igralke in pa staff. Trenutno se odločajo, ali bodo nadalnje tekme potekale tudi za zaprtimi vrati, dokler se stanje ne umiri"- je povedalal Lana.

V medijih vsak dan poročajo o večjem in večjem številu okuženih z viruso v Italiji. Lapa pravi: "da v Casalmaggioru življenje poteka zaenkrat normalno in da so zaprte ustanove, ki bi dopuščale več ljudi na enkrat v istem prostoru (fitnesi, telovadnice, šole, itd...)." 

Pojasnila je še, da sta ekipi Epi Pomi Casalmaggiore za enkrat odpadli 2 tekmi. Prva naslednja tekma pa je predvidena za 08.03.2020 proti Uniet E-work Busto Arsizio. Ne vedo pa še ali bo tekma odprta za gledalce. Trenutno kaže, da bodo morali tekmo odigrati ob praznih tribunah domače dvorane.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details