FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

CEV - liga prvakinji - #CLVolleyW

Primat v ligi prvakov za ženske imajo v zadnjih dvajsetih letih italijsnaki in turški klubi. Tudi letos je v 1/4 finalu kar 6 ekip iz teh dveh držav. Turška predstavnika Eczacibad VirtA Istanbul in Fenerbahce Opet Isanbul nista uspela pri CEV prestaviti tekem 1/4 zaradi korona virusa. 

Po poročanju portala hurriyet.com.tr sta pred dnevi Eczacibad VirtA Istanbul in Fenerbahce Opet Isanbul, ki imata na sporedu 1/4 finala tekmeca Salvino Del Bene SCANDICCI in Igor Gorgonzola NOVARA,  na CEV naslovila zahtevo, da ne želita igrati tekmi 1/4 finala proti italijanskima kluboma zaradi korona virusa in da se morata tekmi prestaviti. Fenerbahče je od Evropske konfederacije zahteval, da se sprejmejo vsi potrebni previdnostni ukrepi in tudi na ta način želel doseči svoj zastavljen cilj.

CEV je v prvem odgovoru pojasnila, da težavo natančno spremljajo in napovedala, da je v stiku s Svetovno zdravstveno organizacijo in italijanskim ministrstvom za zdravje ter da bodo podali skrbno oceno problema. 

Salvino Del Bene SCANDICCI pa je javnosti pojasnil v sredo (v primerjavi s tistim, o čemer so pisali različni turški mediji in poročali tudi po italijanski mediji):"Da tekma Lige prvakov proti Eczacibasi VitrA Istanbul, ki bo na sporedu v sredo, 4. marca ob 20.30 v PalaEstri v Sieni, ostaja potrjena in odprta za javnost. Razlog za to je, da za vstop v Italijo po zraku iz Turčije trenutno ni omejitev, ki bi morale odložiti ta dogodek. CEV pa bo morala sporočiti kakršna koli morebitne omejitve. Vendar položaj ostaja pod nadzorom pristojnih organov. "

Razpored domačih tekem 1/4 finala lige prvakinj:

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details