FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Poljska - LIGA SIATKOWSKI KOBIET 

V poljski ligi SIATKOWSKI KOBIET sta v 22 krogu novi pomembni zmagi dosegli Eva Mori z LKS Commercecon Lodž in Žana Zdovs Šporer z DPD Legionovia Legionowo. S zmagama ohranjata visoki 3. in 4. mesto v državnem prvesntvu.

Ekipa DPD Legionovia Legionowo je premagala Wisła Warszawa v gosteh s 0:3. Žana Zdovc Šporar je v igro vstopila v dveh nizih in dosegla 3. točke. To so bile Žanine prve točke v državnem prvensvu na Poljskem, kjer je do sedaj odigrala 4 tekme. DPD ohranja visoko 4.mesto na tabeli, med tem ko je njihov vasprotnik na zadnjem, 12., mestu.

ŁKS Commercecon Łódź se je iz pomembnega gostovanja pri mestnem tekmecu Grot Budwolani Lodž vrnil z novo, že 14., zmago v sezoni. Tekma je imela velik pomen tudi za začetek play-off-a. S to zmago ostaja LKS na 3.mestu državnega prvestva. Za vodilnima ekipama Grupa Azoty Chemik Police in Developres SkyRes Rzeszów zaostaja za 17 oz 16 točk. Eva Mori je dosegla tokrat kar 8 točk, kar je največ do sedaj v državnem prvenstvu na Poljskem, kjer je odigrala vseh 22 tekem na sporedu prvenstva. V svojo statistiko je dodala še 2 asa in pa 3 bloke.

 Naslednji vikend sledi finale pokala (07.03.-08.03.), v katerm bo zaigral tudi DPD Legionovia Legionowo in proti Developres SkyRes Rzeszów iskal priložnost za veliki finale.

Po finalu pa sledijo prve tekme play-off, kjer nastopa najboljših 8 ekip prvenstva. Še pred pokalom pa se bosta odigrali še zadnji tekmi 22.kroga, ki lahko premešata vrstni red na prvenstveni lestvici vse do šestega mesta. To pa pomeni, da bomo praktično jutri izvedeli kdo so ekipe udeleženke play-off tekmovanja, v katerem se igra na dve dobljene tekme.  

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details