FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 170, sodnika: Valentar Bernard, Miklošič Sanja.

V 4. krogu modre skupine 1. DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in Luka Koper. Obe ekipi se borita za čim boljše izhodišče v končnici državnega prvenstva, do zmage so prišle Šempetranke s 3:0 (23, 16, 22).

Sip Šempeter: Lakovšek, Lekše, Božič Maša, Božič Mojca, Žnidar, Praunseis, Banko (L), Rituper, Črnila, Mazej  (L), Vrhovnik. Trener: Beno Božič.

Luka Koper: Primik, Đukić, Raič, Bernardi (L), Suljić, Lucas, Letnik, Kolbl, Simčič (L), Jovič, Pavlovič, Cvetanovič. Trener: Dragan Grmača.

Zaostala tekma 4. kroga modre skupine se je v Šempetru odigrala pozneje zaradi televizijskega prenosa na Sportklubu. Za obe ekipi je bil to premierni nastop pred TV-kamerami v živo. Prvi niz se je začel izenačeno (5:5), na obeh straneh smo videli po dva uspešna začetna udarca in napada. V nadaljevanju smo videli dva uspešna napada Lakovškove pri domačih ter Kolblove ter Raičeve pri Koprčankah za vodstvo Kopra z 9:8. Po zaključenem napadu Mojce Božič in napaki Lucasove v napadu so Sipe prvič povedle za dve (13:11). Koprčanke so takoj izničile vodstvo po dobrih začetnih udarcih Cvetanovičeve in napadu Kolblove (14:13). Ponovno je sledila serija na domači strani, kjer je napad zaključila Lakovškova, odličen servis Mojce Božič za 16:14 pa je gostujočega trenerja prisilil v prvi odmor. Šempetranke so še naprej igrale odlično ter po bloku Praunseisove in as servisu Mojce Božič povedle z 18:14. Na nasprotni strani je takoj dva napada zaključila Lucasova in domači trener je vzel prvi odmor (18:16). Gostje so ponovno izenačile po dobrem servisu Lucasove na 19:19. Po še eni napaki domačih v napadu so gostje povedle z 20:19 za drugi odmor domačega trenerja. V končnico niza sta ekipi odšli izenačeni po bloku Črnile (21:21). Sledila je še napaka Cvetanovičeve v napadu za 22:21 in drugi odmor gostujočega trenerja. Šempetranke so po odmoru naredile še blok za vodstvo s 24:21. Koprčanke so se po dveh domačih napakah približale na 23:24, vendar je na srečo domače ekipe niz zaključila Lekševa (25:23).

Drugi niz so Šempetranke začele odločno v napadu in bloku ter so po bloku Praunseisove in napadih Žnidarjeve povedle s 4:0. Sipe so v nadaljevanju držale razliko, ki so jo naredile na začetku, in po napaki Raičeve v bloku je gostujoči trener vzel prvi odmor (8:3). Po odmoru sta sledila blok Vrhovnikove in napaki pri gostjah v napadu Lucasove ter Pavlovičeve na podaji za 11:3. Koprčanke se niso predale in že v naslednji servis seriji Kolblove so znižale na 7:11 za prvi odmor domačega trenerja. Gostje so nadaljevale dobro na začetnem udarcu, Šempetranke pa so naredile še dve napaki v napadu, tako da so se gostje popolnoma približale (9:11). Po zaključenem napadu Žnidarjeve so domače prišle do varnejšega vodstva s 15:11. Pri Šempetrankah je v nadaljevanju dva napada zaključila Lakovškova (18:14) za drugi odmor gostujočega trenerja. Po odmoru se je nadaljevala serija Sip, ki so po bloku Praunseisove, zaključenem napadu Žnidarjeve in as servisu Žnidarjeve povedle z 21:14. Niz je z as servisom zaključila Lakovškova (25:16).

Tretji niz so ponovno odločneje začele Sipe, ki so po napaki v napadu Lucasove in zaključenem napadu Praunseisove povedle s 5:2. Sledila je serija Koprčank, ki so po napaki na sprejemu Lekševe in napaki Lakovškove v napadu izenačile na 5:5. Šempetranke so po izenačenju odigrale slabše na sprejemu in napadu, tako da so gostje po napadu Lucasove povedle z 10:7 za prvi odmor domačega trenerja. Gostje so še naprej nadaljevale odločno in po napadu Lucasove povedle s 14:11. Šempetranke so se po napadu Lakovškove približale na točko zaostanka (15:16). Sledila je napaka v bloku Cvetanovičeve in sledilo je novo izenačenje (16:16) za prvi odmor gostujočega trenerja. Šempetranke so v končnici povedle za dve točki po napadu Žnidarjeve in as servisu Lakovškove (19:17). Po zaključenem napadu Lekševe in napaki Lucasove pa je gostujoči trener vzel še drugi odmor (21:18). Koprčanke so po napadu Letnikove in Kolblove znižale vodstvo na 21:22 za drugi odmor domačega trenerja. Sledili sta dve točki za Šempetranke za tri zaključne žoge (24:21). Prvo zaključno žogo so gostje obranile po bloku Đukičeve. Gostujoči trener je potem na servis namesto Đukičeve poslal Primikovo, ki pa je začetni udarec poslala v mrežo za slavje Sip s 25:22.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details