FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Švica - Play off lige NLA Frauen

V 1/4 finalu play-off švicarskega državnega prvenstva bomo priča še enemu slovenskemu obračunu na tujih parketih. ZESAR-VFM (#10 Sara Đukić) bo igral za uvrstitev od 5.-8. mesta na dve dobljeni tekmi proti Volley Lugano I (#4 Tjaša Kotnik).  

V državnem prvenstvo najmočnejše NLA lige nastopa 10 ekip, ki so odigrale v kvalifikacijskem delu prvenstva 18 krogov. V play-off se jih uvrsti 8 in odigrajo medsebojna srečanja na 3 dobljene tekme oz. v spodnjem delu na 2 dobljeni tekmi. Končno 5.meto v DP prinaša uvrščeni ekipi v naslednji sezoni nastopanje v Evropi - #CEVchallengecupW.

 Fotografija osebe ZESAR VFM.

Po rednem delu je bila v vodstvu ekipa Sm'Aesch Pfeffinger pred VC Kanti Schaffhausen in Viteos NUC. Sledijo jim TS Volley Düdingen, VBC Cheseaux, Volley Lugano, ZESAR-VMF, Group E Valtra, Geneve Volley in Reiffeisen Volley Toggenburg.

V rednem delu je Sara Đukić v dresu ZESAR-VMF dvakrat slavila proti Tjaši Kotnik in njenemu Volley Lugano. Prve tekme za končno 5.-8. mesto med tema kluboma bodo že to nedeljo 08.03., kjer bo domačin Tjašin Lugano. Naslednja tekma bo 14.03. in morebitna tretja še 21.03. Zmagovalec te serije tekem bo igral za končno 5.mesto proti zmagovalcu iz para VBC Cheseaus in Groupe E Valtra. 

Pred končniso smo govorili s Saro Đukić, ki pravi, da ima občutek, da je odbojka v Švici vedno bolj v vzponu. Dodala je: "V vseh ekipah je veliko tujk, kar pripomore k boljšemu nivoju. Od kar ni več Volera iz Züricha, je veliko klubov videlo priložnost v osvajanju naslova pokalnih in državnih prvakinj, zato so več začeli vlagati v odbojko in pripeljali nekaj kvalitetnih tujk v svoje vrste." 

Pogledali smo med vodilne klube lige in natanko to tudi ugotovili. Vsi imajo v svojih ekipah nekaj tujk. Sara nadaljuje:"da so tekme precej bolje obiskane, kar je tudi posledica boljše lige."

 Sara še dodaja, da so bile s svojo ekipo ZESAR-VFM skozi celotno sezono nekje na 5.mestu, vendar pa so tudi proti vodilnim ekipam pokazale nekaj dobrih predstav. Sedaj v končnici pa je edini cilj Sare in ZESAR-VFM osvojitev končena 5.mesta in nastopanje v Evropi v naslednji sezoni.

 

 Fotografija osebe ZESAR VFM. Fotografija osebe ZESAR VFM.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details