FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Maribor - DRAŠ center

Konec decembra je v Grosupljem potekal uvodni dogodek projekta Kids Volley Slovenija, preteklo soboto pa so se mladi iz okoliških klubov in krajev zbrali v Mariboru pod Pohorjem. Vabilu se je odzvalo 110 otrok med četrtim in 12 letim starosti. Z otroki so prišli tudi nekateri njihovi trenerji, ki so organizatorju pomagali, da je bilo delo še kvalitetnejše, predvsem pa zabavno in razigrano.

Otroke so animatorji najprej ogreli z glasbo in animacijo z baloni, postopoma pa so prešli na odbojkarske žoge in nato igrali mini odbojko na šestih igriščih. Vaje so bile raznolike, zabavne in prilagojene otrokovemu znanju in starosti. Za najmlajše je na posebnem poligonu poskrbel trener Sandi iz OK Ankaran Hrvatini ob pomoči trenerja Sebastjana Mikše, prav tako zavzetega trenerja iz OK Ankaran Hrvatini.

K izvedbi programa sta veliko pripomogla tudi trenerja Rok Gmeiner iz OK Nova KBM Branik in Spasoj Todorović iz OK Lendava, ki sta poskrbela za čudovito animacijo in udejstvovanje z otroki tekom celega dogodka. Program so povezovali fantje iz Grosuplja, ki so s svojo pozitivno energijo in dinamičnostjo ter izjemnim občutkom za otroke ustvarili super vzdušje. Otroci so tekmovali tudi v zadevanju blazin z Oziji, uradno maskoto OZS, kjer je prvih šest na posameznem igrišču dobilo Ozija kot nagrado.

Otroci so bili nad dogodkov navdušeni, tako da je bil cilj njihove motivacije dosežen. "Idejni oče" dogodka trener Simon Krakar iz ATK Grosuplje se je ponovno izkazal kot izjemen organizator.

 Avtor: OZS

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details