FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Poljska - Play-off "Liga Siatkowski Kobiet"

V poljki ligi bodo jutri nadaljevali s tekmami play-off za zaprtimi vrati športnih dvoran. Kot prve bodo na parket stopile aktualne pokalne prvakinje in vodilna ekipa rednega dela Chemik Police, nekaj ur za njmi še LKS Commercecon naše Eve Mori; dva dni kasneje pa tudi DPD Legionovia.

Redni del državnega prvenstva v navišji poljski ligi - Liga Siatkovski Kobiet - je na prvem nestu zaključila ekipa Chemik Police pred SkyRes Rzeszow. Na tretjem mestu so odbojakrice LKS Commercecon Lodž z Evo Mori, ki so za eno točko prehitele DPD Legionovia Legionowo, kjer pa sta Žana Zdovc Šporar in Alessandro Chiappini. Eva Mori je bila na enem od športno analitičnih portalov lige izbrana tudi med peterico najboljših igralk lige. Nato pa so jo brali potrala z glasovanjem izbrali za najboljšo igralko rednega dela tekmovanja.

Tudi na Poljskem intenzivno spremljajo razvoj korona virusa in sprejemajo vse potrebne ukrepe. Tekme play-off bodo tako odigrane brez gledalcev - pred praznimi dvoranami. Eva Mori bo prva, ki bo od naših reprezentantk stopila na parket, saj bo že jutri ob 20:30 doma igrala prvo tekmo proti Bank Pocztowy Palac Bydgoszcz. Povratna tekma bo 22.03. Morebitna tretja pa 29.03. znova v Lodžu.

Za njo bo v 1/4 finalu play-off igrala tudi Žana Zdovc Šporar. Njen DPD Legionovia pa ima prvo tekmo doma 15.03. ob 18:00, Povratna tekma je 20.03., morebitna tretja pa 29.03. vnovič v Legionowo.

  

Ostali pari zaključnega dela državnega prvenstva: 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details