FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Romunija - A1 državna liga

Tudi odbojkarsk zveza Romunije je precej hitro doumela razsežnosti pandemije in posledice vseh uvedenih ukrepov, ki zapirajo meje, vračajo tujce v svoje države, oderjajo vsaj 14 dnevne karantene ob morebitni vrnitvi,....Spoznali so, da se liga nikakor ne more odigrati normalno in  pod pogoji, ki so obstajali pred pandemijo v doglednem času, zato so enostavno zaključili z državnim prvenstvom 2019/2020 in razglasili najboljše po rednem delu tekmovanja v najmočnejdi ligi v državi - A1. Prvakinje so postale odbojkarice CSM Volei Alba Blaj.

Krovna odbojkarska organizacija v Romuniji (FEDERATIA ROMANA DE VOLEI) je ob Odbojkarski zvezi SLovenije (OZS) med prvimi v Evropi prepoznala razsežnosti koronavirusa in vplive ukrepov, ki jih uvajajo posamezne države in EU kot takšna. Že pred dobrim tednom dni je njihov prdsednik zveze, VIȘAN Gheorghe, podpisal sklepe, ki so prekinjali državna prvenstva v A diviziji in razglasili za končne rezultate dosežke po prvem delu prvenstva. Dilem in ugibanj je bilo konec in klubi lahko povsem jasno obikujejo na novo svoje plane in projekcije.

Državne prvakinje so postale odbojkarice CSM Volei Alba Blaj, ki so vodile po rednem delu vodile za pet točk oz. dve zmegi pred CS Dinamo Bucuresti. Tretjs ekipa lige je TSM Trgoviste. Na četretm mestu, s samo dvema točkama zaostanka pa je bila ekipa naše reprezentantke Tine Grudina, CS Stiinta Bacau, ki je imela zelo dobro sezono v precej težkem državnem prvesntvu Romunije, v katerem je vse več tujih igralk.

Še ena reprezentantka Slovenije je to sezono igrala v Romuniji. Sara Najdič je bila podajalka v ekipi CS Medgidia. Ekipa je zaključila prvenstvo na 7. mestu od enajstih ekip v A1 ligi. 

CS Stiinta Bacau - #4 - Tina Grudina  (Foto: FRvolei)                            CS Medgidia - #13 Sara Najdič (Foto: FRvolei)

Izjava Sare Najdič (igralka CS Medgidia): Prvenstvo v Romuniji bi ocenila kot dokaj močno. V klubu so z našim rezultatom zadovoljni. Sama sem si želela boljše končne uvrstitve, a sedaj je kot je. Mojo odbojkarsko sezono pri CS Medgidia bi ocenila za uspešno, saj sem pridobila veliko novih izkušenj. S svojimi odbojkarskimi predstavami sem zadovoljna. S Tino Grudina sem se srečala le na medsebojnih tekmah, kjer sva na kratko poklepetali ob kavi. Je pa obe tekmi zmagala njena ekipa, saj so dejansko kot izkipa izkušenejše in boljše od naše. Da sem med TOP 10 podajalkami lige, kot ste omenili, mi osebno ne pomeni prav veliko. Zame je pomembnejši moj celovit doprinos k ekipi in ekipni dosežek.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details