FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Evropska odbojkarka konfederacija (CEV) bo na predlog njenega predsednika Aleksandra Boričića in po potrditvi vodstva CEV takoj izplačalo denarno nagrado za vse odigrane tekme do odloga vseh tekmovanj, napovedanih sredi marca zaradi izbruha novega virusa. Zdaj je to skupno 2,6 milijona EUR.

Predsednik CEVa, Aleksander Boričić je ob tem dodal: "Iskreno upamo, da bodo hitra in pravočasna zagotovitev tega denarja prispevala k prizadevanjem naših klubov za obvladovanje te krize brez primere. Rad bi poudaril in zagotovil, da bo CEV še naprej s pozitivno energijo skupaj z vsemi zainteresiranimi stranmi sodelovala pri iskanju prijateljskih in razumnih rešitev, da bi premagali to krizo. Ta akcija kaže našo željo in zavezanost, da čim bolj omilimo vpliv te krize. "

Dejatvo je, da so se ustavila številna tekmovanja po Evropi, tako tudi vsa odbojkarska pod okriljem CEV, kakor tudi VNL pod okriljem FIVB, kar bo občutila tudi Slovenija. Glede tega je predsednil CEV še pojasnil:„Na tej stopnji še naprej spremljamo razvoj pandemije po Evropi in svetu, preden sprejmemo nadaljnjo odločitev o preostalem delu evropskega pokala 2020."

Od pripravljenih 2.600.000 € bo nekaj denarja pristalo tudi v Sloveniji:

30.000€ bo za sodelovanje v skupienskem delu lige prvakinj prejel OK Nova KBM Branik Naribor.

35.000€ bo za sodelovanje v skupienskem delu lige prvakinj prejel ACH Volley.

Iz ženskega skupinskge dela lige prvakinje bosta s polnim izkupičkom, 60.000 €, nagrajeni ekipi Eczacibasi VitrA ISTANBUL in Carraro Imoco CONEGLIANO. COnegliano dobi še dodatnih 12.000€ nagrade za zmago v prvi odigrani tekmi 1/4 finala proti Allianz MTV STUTTGART.

 Klubi, ki so tekmovali v CEV pokalu in CEV Challenge pokalu prejmejo denarne nagrade od uvrstitve v 1/4 finale dalje. Žal letos to našim predstavnikov v teh tekmovanjih (GEN-I Volley, Calcit Volley in SIP Šempeter) ni uspelo. Še najbližje so bile odbojkarice Calcit Volley, ki so se uvrstile v 1/8 finala CEV Challenge pokala.

 

 

 

 

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details