FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

Slika lahko vsebuje: 2 osebi, besedilo

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD Lukna, Maribor, gledalcev 70, sodnika Melavc Tomaž, Ortl Gregor.

Nova KBM Branik: Mlakar, Kaučič 2, Dobaj (L),Bračko 7, Najdič, Kočar (C) 4, Sobočan 7, Jerala (L), Pintar 14, Blagne 7, Lorber Fijok 12.  Trener: Samo Miklavc

Ankaran Hrvatini: Tozan (L), Krstič 3, Pangerc 5, Angelini 3, Medved (L), Pavič 3, Cerovac (C), Čorić 11, Lovšin, Trobec 5, Omerdić, Barut 1. Trener: Sebastjan Mikša

V petem krogu državnega prvensva so prvakinje, odbojkarice Nove KBM Branika gostile primorske odbojkarice Ankaran Hrvatinov.

Domači strateg Samo še vedno ni mogel računati na poškodovani Saro Najdič in Izo Mlakar.

Uvod v tekmo 5.kroga je bil izenačen do 6.točke, ko so odbojkarice Nove KBM Branika po zaslugi odličnih začetnih udarcev Ele Pintar in dobre igre v polju z delnim rezultatom 6:0 pobegnile na 12:6. Tudi v nadaljevanju seta so imele mlade Primorke veliko težav pri sprejemu začetnega udarca, domačinke pa so z zlahka dosegale točke s hitrimi in učinkovitimi protinapadi. Zadnjo točko za 25:10 je po enem izmed takih dosegla Ela Pintar, ki je v prvem nizu dosegla 6 točk.

Gladko dobljen uvodni niz je uspaval bankirke, ki so gostjam prepustile uvodnih 5 točk. Po polminutnem odmoru, ki ga je zahteval domači trener Samo Miklavc so se igralke Nove KBM Branika zbrale in po delnem izidu 7:0 prišle do prvega vodstva (8:7) v drugem nizu. V nadaljevanju se je ponovila zgodba iz uvodnega niza. Po odličnih servisih domačink, gostje niso uspele prebiti mariborskega bloka, Nika Blagne in Lorena Fijok Lorber pa  sta zlahka dosegali točke iz protinapadov. Pri izidu 24:12 so mariborčanke sicer gostjam prepustile 6 zaporednih točk, a na koncu vendarle zasluženo slavile s 25:18.

Bankirke so v tretjem nizu že uvodoma zaigrale bolj zavzeto in povedle s 5:1 in v nadaljevanju 10:5. Prednost petih točk je bila dovolj, da so mariborske odbojkarice tekmo v miru pripeljale do konca in po točki Pintarjeve slavile še peto zaporedno zmago. Rezultat 25:19.

IZJAVA PO TEKMI:

Ela Pintar, odbojkarica Nove KBM Branika:”Vesele smo nove zmage brez izgubljenega niza. V prihodnjih tednih nas čaka nekaj težjih tekem, na katere se moramo maksimalno pripravit in današnja zmaga je lepa popotnica.”

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details