FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ Koper, gledalcev 100, sodnika Adrovič Iso, Perčič Dejan.

LUKA KOPER: Ðukić 4, Raič 4, Isanović 2, Bernart, Letnik 10, Dodič 10, Haupt, Simčić(L), Kocet, Jovič 4, Pešić 2, Cvetanović 19. Trener Dragan Grmača.

FORMULA FORMUS: Bavdaž 8, Milosavljević, Sešel (L),Ajnihar 3, Ertl, Zdovc Šporer, Tupkina 10, Vovk12, Trlep 1, Košenina 7, Džakoviæ12, Pravdič (L), Štampar. Trener Iztok Kšela.

Prva začetna žoga je pripadla gostjam, a so domače uspešno zaključile prvi napad in dobile prvo točko tekme. Točka eni in točka drugi strani, do rezultata, 8:8 so domače podarile tri z zgrešenimi servisi. Šele na servis Anamarije Volk so gostje povede za dve točki, a sta bili ekipi po odličnem napadu Lize Letnik in bloku Inge Raič spet izenačeni. Z asom Inge Raič so domače povedle za dve točki, trener gostij je zbral dekleta ob robu igrišča, vendar domače niso popuščale, povedle 21:18, 22:19, nato pa so se jim gostje spet približale na točko razlike. Varanje razpoložne Lize Letnik je Koprčanke pripeljalo do 23.točke. Z asom Hanne Tupkine so gostje izenačile, domače pa so si z napadom koprske kapetanke Marine Cvetanovič priigrale prvo zaključno žogo, vendar niti gostje niso popuščale, izničile so dve in se na koncu veselile dobljenega niza 25:27.

Tudi v drugem nizu so prvo točko dobile domače. Enakovredna, borbena igra na obeh straneh in spet izmenjava točk, do servisa Angeline Ajnihar, ki je poskrbela za dve točki prednosti za Štajerke - 8:10. Tudi po odmoru, ki ga je vzel domači trener, je nadaljevala z asom, vendar so Koprčanke z nekaj odličnimi potezami na 11. točki spet  izenačile. Po dveh zaporednih vprašljivih sodniških odločitvah so gostje povedle za 4 točke.  Domače so se jim dobro upirale, vendar razlike do konca niza niso uspele ujeti. 21:25 za Formulo Formis.

Začetek tretjega niza je bil v znamenju gostij, ki so si kmalu priborile tri točke naskoka. As Lare Dodič je domače vrnil na točko razlike, ki pa so si jo gostje na račun koprskih napak spet priigrale. Koprčanke so se vrnile v igro, z asom Marine Cvetanovič izenačile na 16. točki ter z blokom Lare Dodič povedle. Menjava točk do 20:20, še uspešen napad Marine Cvetanovič, izjemno napeta končnica in rahla prednost domačink, nato z blokom Teje Bavdaž izenačenje na 23. točki. Prvo set žogo so domače zapravile, drugo so z napadom izničile gostje, ki svoje priložnosti niso spustile iz rok. 25:27 za Formiske.

Dragan Grmača, trener Koprčank: Danes smo bili  v dveh nizih zelo blizu presenečenja, zadovoljen sem s prikazano igro in odnosom deklet, prepričan sem, da bomo z dobrim delom zmogli tudi ta preboj, da bomo zbrano odigrali v ključnih trenutkih.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details