FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

DL-Razporedi 2018/19

 Trener GEN-I voleyy-a Vasja Samec je s svojimi varovankami ekipo zanesljivo popeljal med 32 ekip v glavni del tekmovanja. V povratni tekmi 2. kroga so še drugič v enem tednu s 3:0 (19, 13, 12) premagale slovaško Strabag Bratislavo.

Odbojkarice GEN-I Volley ohranjajo še naprej status neporažene ekipe. Po petih zmagah v državnem prvenstvu in napredovanju v pokalnem tekmovanju so Goriške strele povsem suvereno napredovale tudi v CEV pokalu Challenge, kjer so dvakrat premagale ekipo Strabag Bratislava iz Slovaške.  Na prvi tekmi so pokazale, da so zrela ekipa, ki igra dobro Evropslo odbojko. Na povratni tekmi, so dekleta ob lepo polnih tribunah pokazala še bolj prepričljivo igro kot na Slovaškem. Še najbolj izenačen je bila sam začetek tekme, kjer so gostje za trenutek vodile tudi za 4 točke. Goričanke so tokrat predvsem na krilih Ščuke stvari postavile na svoje mesto, izenačile, povedle in uvodni set zaključile v svojo korist. V naslednjih dveh setih ni bilo dvomov, kdo je tisti, ki narekuje ritem iger in nadzoruje dogajanje na parketu.

Pri Goričankah je tokrat uzstopala Lana Ščuka s 15 točkami od tega kar 9 iz protinapadov. Bila je tudi najučinkovitejša igralka tekme. 

GEN-I volley bo v 1/16 finala tega tekmovanja gostil med 27.11. in 29.11. ekipo LP Kangasala iz Finske, v kateri igrajo tudi dve Američanki in ena Estonka.  

 

 

Znane udeleženke #EuroVolleyU16W See more details
Mariborčanke državne prvakinje See more details
12. mesto za kadetinje U16 v Pordenone See more details
Gen-I Volley združuje regijo in športe See more details