FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Trener GEN-I voleyy-a Vasja Samec je s svojimi varovankami ekipo zanesljivo popeljal med 32 ekip v glavni del tekmovanja. V povratni tekmi 2. kroga so še drugič v enem tednu s 3:0 (19, 13, 12) premagale slovaško Strabag Bratislavo.

Odbojkarice GEN-I Volley ohranjajo še naprej status neporažene ekipe. Po petih zmagah v državnem prvenstvu in napredovanju v pokalnem tekmovanju so Goriške strele povsem suvereno napredovale tudi v CEV pokalu Challenge, kjer so dvakrat premagale ekipo Strabag Bratislava iz Slovaške.  Na prvi tekmi so pokazale, da so zrela ekipa, ki igra dobro Evropslo odbojko. Na povratni tekmi, so dekleta ob lepo polnih tribunah pokazala še bolj prepričljivo igro kot na Slovaškem. Še najbolj izenačen je bila sam začetek tekme, kjer so gostje za trenutek vodile tudi za 4 točke. Goričanke so tokrat predvsem na krilih Ščuke stvari postavile na svoje mesto, izenačile, povedle in uvodni set zaključile v svojo korist. V naslednjih dveh setih ni bilo dvomov, kdo je tisti, ki narekuje ritem iger in nadzoruje dogajanje na parketu.

Pri Goričankah je tokrat uzstopala Lana Ščuka s 15 točkami od tega kar 9 iz protinapadov. Bila je tudi najučinkovitejša igralka tekme. 

GEN-I volley bo v 1/16 finala tega tekmovanja gostil med 27.11. in 29.11. ekipo LP Kangasala iz Finske, v kateri igrajo tudi dve Američanki in ena Estonka.  

 

 

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details