FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Odbojkarice Formule Formisa so nekoliko nesrečno zaključile svojo letošnjo sezono v Evropi. Po porazu na povratni tekmi na gostovan pri Vasas Obula Budapest 3:1 (25:18, 18:25, 25:13, 25;17) je pomenilo, da so Formiske zapravile priigrano prednost iz prve tekme. O zmagovalcu je odločal zlati niz, ki pa so ga Madžarke dobile na domačem parketu s 15:7 in se veselile napredovanja med 32 ekip.

Madžarke, ki imajo precej barvito mednarodno zasedbo ekipe, kar šest tujk iz šestih držav, so pokazale povsem drug obaz kot na prvi tekmi. Doma so zaigrale kot preeojene, čeravno so zelo spoštljivo govorile o nasprtoicah po prvi tekmi. Formiske so v drugem setu lahko razvile svojo igro in so na soliden sprejem tudi dobro odigrale v napadu. Ta element igre pa je bil slabši v ostalih setih, kar se je tudi poznalo na rezultatu. 

Najučinkovitejša igralka tekme je bila Džakovič Danijela z 22 točkami. 21. jih je dosegla Kostelanska. Vovkovo pa so ustavile Madžarke pri 15. točkah.

 

Formula FOrmis je tako zaključila s tekmovanji v Evropi. Vasas Obula pa bo v 1/16 finala tekmovala z UVT Agroland TIMISOARA iz Romunije. 

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details