FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 80, sodnika Markelj Blaž, Kramar Franci.

Sip Šempeter: Lakovšek 6, Lekše 9, Vrhovnik 3, Forštnarič 8, Božič Mojca 4, Žnidar 4, Praunseis 8, Podbregar 9, Doler 6, Mazej (L) Trener: Beno BOŽIČ.

ŽOK Ljutomer:Petek 3, Kosi V. 6, Kosi N., Rosić, Kutnjak 2, Makoter 8, Nedok, Anželj 8, Rakuša, Höchstatter Trener;  Andrej TOT.

V tekmi 6. kroga državnega prvenstva so Šempetranke veljale za favoritinje. Domači trener Beno Božič je na klopi pustil Anastazijo Žnidar in Petro Vrhovnik. Priložnost v prvi postavi sta dobili Tali Lekše in Nuša Podbregar. Domačinke so prvi niz prevladovale v igrišču v vseh elementih. Gostujoči trener je vzel prvi odmor pri 8:3 in nato še pri rezultatu 16:5. Šempetranke so niz dobile z rezultatom 25:11.

V drugem nizu je v prvi postavi pričela tudi novinka v letošnji sezoni, Vita Doler. Domačinke so nadaljevale z dobro igro v napadu in z odličnimi servisi kapetanke Mojce Božič hitro naredile razliko (16:7). Pri tem rezultatu je gostujoči strateg Andrej Tot posegel po drugi prekinitvi, a so Sipovke enak tempo držale skozi celoten drugi del niza in si z borbeno igro spet priborile zmago s 25:11.

Tretji niz so s servisom začele domačinke, gostje pa so z dobrimi servisi in srčno igro povedle z 1:5. Nato so se odbojkarice Sip Šempetra vendarle zbrale in izenačile pri rezultatu 7:7. V nadaljevanju so bili gledalci priča napeti ter požrtvovalni igri z obeh strani. Ko so gostje prišle do vodstva s 13:14, je domači trener Beno Božič segel po treh menjavah, v igro je poslal Vrhovnik, Lakovšek in Žnidar. Okrepljene domačinke so povedle z rezultatom 17:15 in do konca niza rutinirano držale prednost za končnih 25:21.

Beno BOŽIČ, trener SIP Šempeter: "S pristopom k tekmi nisem zadovoljen, saj igralke v večini niso izpolnjevale dogovorov, za katere smo se dogovorili pred tekmo. Kljub temu, da smo večino srečanja odigrali tudi z igralkami, ki drugače igrajo manj, bi morali v igri narediti bistveno manj napak. Očitno nas v prihodnjem tednu čaka ogromno dela."

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details