FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 80, sodnika Markelj Blaž, Kramar Franci.

Sip Šempeter: Lakovšek 6, Lekše 9, Vrhovnik 3, Forštnarič 8, Božič Mojca 4, Žnidar 4, Praunseis 8, Podbregar 9, Doler 6, Mazej (L) Trener: Beno BOŽIČ.

ŽOK Ljutomer:Petek 3, Kosi V. 6, Kosi N., Rosić, Kutnjak 2, Makoter 8, Nedok, Anželj 8, Rakuša, Höchstatter Trener;  Andrej TOT.

V tekmi 6. kroga državnega prvenstva so Šempetranke veljale za favoritinje. Domači trener Beno Božič je na klopi pustil Anastazijo Žnidar in Petro Vrhovnik. Priložnost v prvi postavi sta dobili Tali Lekše in Nuša Podbregar. Domačinke so prvi niz prevladovale v igrišču v vseh elementih. Gostujoči trener je vzel prvi odmor pri 8:3 in nato še pri rezultatu 16:5. Šempetranke so niz dobile z rezultatom 25:11.

V drugem nizu je v prvi postavi pričela tudi novinka v letošnji sezoni, Vita Doler. Domačinke so nadaljevale z dobro igro v napadu in z odličnimi servisi kapetanke Mojce Božič hitro naredile razliko (16:7). Pri tem rezultatu je gostujoči strateg Andrej Tot posegel po drugi prekinitvi, a so Sipovke enak tempo držale skozi celoten drugi del niza in si z borbeno igro spet priborile zmago s 25:11.

Tretji niz so s servisom začele domačinke, gostje pa so z dobrimi servisi in srčno igro povedle z 1:5. Nato so se odbojkarice Sip Šempetra vendarle zbrale in izenačile pri rezultatu 7:7. V nadaljevanju so bili gledalci priča napeti ter požrtvovalni igri z obeh strani. Ko so gostje prišle do vodstva s 13:14, je domači trener Beno Božič segel po treh menjavah, v igro je poslal Vrhovnik, Lakovšek in Žnidar. Okrepljene domačinke so povedle z rezultatom 17:15 in do konca niza rutinirano držale prednost za končnih 25:21.

Beno BOŽIČ, trener SIP Šempeter: "S pristopom k tekmi nisem zadovoljen, saj igralke v večini niso izpolnjevale dogovorov, za katere smo se dogovorili pred tekmo. Kljub temu, da smo večino srečanja odigrali tudi z igralkami, ki drugače igrajo manj, bi morali v igri narediti bistveno manj napak. Očitno nas v prihodnjem tednu čaka ogromno dela."

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details