FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ Koper, gledalcev 100, sodnika Zajec Rok, Melavc Tomaž.

LUKA KOPER: Đukić, Raič 7, Isanović 12, Bernart, Letnik, Dodič 9, Haupt, Kocet, Jovič 3, Pešič 11, Cvetanović 10, Kušar (L), Simčić (L). Trener: Dragan Grmača.

CALCIT VOLLEY ll: Krašovec, Špoljarič 6, Topić, Lužovec 4, Javornik, Juhant, Ahačič, Bošeska, Žužek 4, Zatković 10, Sitar 1, Jerala 9, Šeme (L), Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Po začetni menjavi točk je prvo prednost domačim z dobrimi začetnimi udarci prinesla Marina Cvetanović. Koprčanke so povedle 8:3, ko je trener gostij ustavil igro z odmorom. Koprčanke so razliko še povečale z uspešnimi napadi Iman Isanović in Marine Cvetanović, mlade Kamničanke pa se niso dale in se približale na dve točki razlike. Po odmoru na zahtevo domačega trenerja so pobudo spet prevzele odbojkarice Luke, pri 18:13 je igralke ob igrišču zbral Franci Obolnar. Dober servis Jelene Pešič in uspešen blok Inge Raič sta prispevala še točko, domače so nadaljevale z napadalnimi začetnimi udarci, napadi, blokom in dobro igro v polju, niz je zaključila Jelena Pešič. 25:15.

V drugem nizu so gostje začele odločneje, imele so tudi bučno podporo s tribun. Ne ena ne druga ekipa pa se nista  odlepili za več kot dve točki, na 7. sta bili še izenačeni, nato pa so si tri zaporedne priigrale Koprčanke. Po dveh zaporednih napakah domačih so gostje na 13. točki izenačile, vendar so Koprčanke potek igre spet obrnile v svoj prid in tudi na račun odličnega bloka  povedle 22:16. Gostje so do konca niza, ki ga je z asom zaključila Inga Raič, dobile le še dve točki. 25:18.

Tretji niz so s petimi točkami na račun napak domačih začele gostje. Na servis Lane Jovič so domače izenačile, nato pa so tri zaporedne točke spet šle kamniškim odbojkaricam. Razliko je še povečala Eva Zatković, koprski trener je pri rezultatu 11:6 za gostje posegel že po drugem odmoru. Dva asa in bolj zbrana igra so domače približale na dve točki razlike, 11:13, trener gostij pa je njihov nalet ustavil z odmorom. Gostje so razliko spet povečale, vendar so jih domače na 17. točki spet ujele, na servis Lane Jovič in z dvema zaporednima blokoma Lare Dodič prednost povečale še za štiri. Razpoložena Jelena Pešič je domačim priigrala set žogo, prvo so gostje izničile, v drugo pa je niz in tekmo znova zaključila prav Jelena Pešič. 25:21.

Izjava po tekmi: Marina Cvetanović, kapetanka OK Luka Koper: Ta zmaga nam veliko pomeni, tudi tri točke, ki smo jih dobile z njo. Naše delo in nekatere spremembe v igri so se obrestovale. Prekinile smo niz porazov, kar je dobra spodbuda in motivacija za naprej.

 
Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details