FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

ŠD Antona Ukmarja Koper; gledalcev 80; sodnika Novak Gregor (Dvor) in Hodžič Sandra (Koper);

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 5, Pangerc, Angelini 2, Medved (L), Pavič 5, Cerovac (cap) 1, Ćorić 9, Lovšin 1, Trobec 4, Omerdić, Barut; Trener: Mikša Sebastjan.

Calcit Volley: Valenčič 17, Kotnik, Marušič P. 1, Marušič Š., Mihalinec 6, Pogačar 2, Kostić (cap) 12, Janežič (L), Charuk, Kaker 11, Zorman 7; Trener: Rozman Gregor.

Gostujoče igralke iz Kamnika, ki so pričele tekmo v postavi Pogačar, Valenčič, Kaker, Kostić, Mihalinec, Zorman, Janežič, so takoj zagospodarile na igrišču, povedle 4:0 in do zaključka niza samo še večale razliko, ki se je končal 25:13 v korist Calcita.

Domača ekipa je pričela tekmo, v postavi Angelini, Cerovac, Trobec, Krstić, Ćorić, Pavič, Medved, z nekoliko preveč spoštovanja do nasprotnic, kar je pomenilo, da so dovolile gostujočim igralkam, da so se razigrale že na pričetku tekme in glede na kakovost ekipe Calcita je to pomenilo, da se bo tekma hitro zaključila.

V drugem in tretjem nizu so Ankarančanke uspele držati stik do osme točke nakar so gostujoče igralke pobegnile ter zaključile oba niza v svojo korist, drugi 25:15 in tretji 25:16.

Pri Calcitu sta v drugem nizu v igro vstopili sestri Marušič ter sta ostali na parketu do konca tekme, pri domači ekipi sta v drugem nizu vstopili Barut in Lovšin ter v tretjem Pangerc, vendar tudi menjave v domačih vrstah niso uspele prinesti pozitivnega zasuka v igri.

Za ekipo Calcita je prvič v tej sezoni nastopila Sara Valenčič, sicer Koprčanka, ki je svoje prve odbojkarske korake naredila prav v telovadnici, kjer se je nocoj igrala tekma in tudi zato je bila morda z 17 doseženimi točkami najučinkovitejša igralka tekme.

Za domače igralke bo šla današnja tekma hitro v pozabo, glede na to, da kaj več kot poraz proti favoriziranim gostjam tudi niso pričakovale, vendar v naslednjih obračunih bodo morale  Ankarančanke tudi proti vsaj na papirju močnejšim nasprotnicam vložiti v svojo igro nekoliko več žara in borbenosti, katera jim bo še zelo prav prišla v tekmah proti ekipam  iz spodnjega dela lestvice.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details