FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD ŠIC Ljutomer, gledalcev 130, sodnika Tovornik Mojca, Suljkanović Amir.

ŽOK Ljutomer:  Barbara Petek 4, Valentina Kosi 1, Nika Kosi 2, Lisa Rosić, Sara Kutnjak 8, Kaja Makoter  10, Ana Nedok, Nataša Anželj 10, Tjaša Rakuša ( L ), Hana Hochstatter 2. Trener: Andrej Tot

Luka-Koper :   Nina Đukič, Inga Raič 5, Imam Isanović 18, Anja Kušar, Liza Letnik 8, Klea Jeretič, Lara Dodič 4, Valentina Haupt, Nađa Simčić (L), Vita Kocet, Lana Jovič, Jelena Pešič 8. Trener: Dragan Grmača, Matjaž Lenarčič

V 7. kolu sta se v Ljutomeru pomerili ŽOK Ljutomer in Luka Koper, kjer so Ljutomerčanke potiho upale na morebitno presenečenje ter prvo zmago. Seveda pa so tudi Koprčanke prišle v Ljutomer z istimi cilji.  Na koncu se je pokazalo, da so bili cilji le-teh realnejši saj so tekmo dobile z rezultatom 0:3.  

V prvem setu je bila igra izenačena do rezultata 4:4, ko so več ali manj vse točke dosegle Ljutomerčanke, ali z direktnimi točkami, ali pa so podarile točke gostujoči ekipi z lastnimi napakami.  V nadaljevanju so se prebudile tudi Koprčanke ter začele dosegati točko za točko kar je pomenilo vodstvo z rezultatom 7:10, ko je domači trener Tot vzel tehnični odmor.  Tudi to domačinkami ni pomagalo , saj so še naprej delale veliko lastnih napak ter omogočile vodstvo Koprčank z rezultatom 9:16. Kljub zaostanku se domača ekipa še ni predala ter je z borbeno igro poskušala zaostanek zmanjšati.  V tem delu igre so gledali izenačeno tekmo, ko sta obe ekipi dosegali točko za točko. Ljutomerčanke so se uspele približati na koncu seta na 4 točke zaostanka pri rezultatu 19:23, ko je sodnica dosodila izrazito sporno točko Koprčankam.  Točka,  ki bi po mnenju  mnogih morala pripadati domačinkam, pa po sodniški odločitvi ni, je pomenila tudi poraz domače ekipe z rezultatom 19:25.

V drugem setu  so Koprčanke povedle z rezultatom 1:5, ko je trener Tot vzel tehnični odmor, da umiri igralke, ki so igrale v krču in dokaj nezbrano.  Odmor domačinkam ni koristil, saj so v nadaljevanju pobudo prevzele Koprčanke ter po odlični igri Isanovičeve  povedle z 4:12, ko je Tot vzel nov tehnični odmor, kar pa Ljutomerčankam ni pomagalo. Koprčanke so bile še naprej boljši nasprotnik ter set povedle z rezultatom 5:16. Šele na koncu seta so se domačinke prebudile ter tudi same dobile kako točko. V izenačeni igri je na koncu set, kjer je priložnost za igro dobilo več Koprčank, zasluženo pripadel gostjam in sicer z rezultatom 13:25.  

V tretjem setu so Ljutomerčanke presenetljivo povedle z rezultatom 3:0, ko je trener Grmača vzel tehnični odmor, kar pa v začetku seta ni spremenilo stanja na igrišču. Ljutomerčanke so igrale zelo borbeno ter set povedle z rezultatom 6:3. V nadaljevanju smo gledali izenačeno tekmo, ko sta obe ekipi dosegali točko za točko. Pri domačinkah ekipa, pri Koprčankah pa je igrala več ali manj le Isanovičeva, ki je najzaslužnejša, da s Krprčanke set povedle  pri rezultatu 11:12 ter zatem ob izenačeni igri še z 15:18. Ob dodatni sporni točki, ki je bila dosojena gostujoči ekipi so te povedle z rezultatom 16:19 in nato z 17:21.  Ljutomerčanke so se po dveh zaporednih napakah Isanovičeve približale na 19:21, ko je gostujoči trener vzel tehnični odmor. Koprčanke so nato po razburljivi končnici , ko so domačinke spet naredile nekaj lastnih napak, oz. se ustrašile morebitne zmage, set dobile z rezultatom 21:25 . Daleč največ točk pri Koprčankah je dosegla Isanović Imam (18)  pri domačinkah pa Kaja Makoter in Nataša Anželj po 10.    

Andrej Tot, trener ŽOK Ljutomer: "Žal se ekipi še vedno vidi, da je pomanjkanje izkušenj deklet tisto, kar nam jemlje preveč točk, da bi lahko dalj časa bili enakovredni v setu z nasprotnikom in tako pripeljali kakšen niz v našo korist.  Danes se je pokazalo, da bi  z malo več odločnosti bilo to možno."

 Jelena Pešič, igralka Luke Koper: "Glede na dejstvo, da smo se z Ljutomerčankami srečali pred nekaj časa v pokalni tekmi smo nekako poznale to ekipo, ki se je sicer malo okrepila. Temu primerno smo pripravile svojo igro ter ob dokaj dobri igri vse ekipe tekmo zasluženo dobile.  Ljutomerčankam pa seveda vso pohvalo za izredno borbeno igro, kjer pa so žal istočasno naredile preveč lastnih napak, da bi nas lahko premagale. Če bodo te napake odpravile lahko pričakujejo v nadaljevanju lige tudi kakšno zmago."   

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details