FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ Koper, gledalcev 100, sodnika Milojevič Mihajlo, Sever Daniel.

LUKA KOPER: Đukić 4, Raič 8, Kušar (L), Isanović 14, Bernat, Kušar A., Keretič, Dodič 10, Haupt, Simčić (L), Kocet, Jovič 2, Pešič 8, Cvetanovič 22. Trenerja Dragan Grmača, Žibret Leon.

ROTO-KEMA PUCONCI: Svetanič, Vinkovič 6, Škraban 26, Kebler 2, Oletič 4, Vilfan 3, Pintarič 4, Šadl 1, Kovač 10, Oletič M. 1, Mikl, Gjergjek. Trener Tin Vrabl.

Po začetni tremi in nekaj napakah so na igrišču pobudo kmalu prevzele odbojkarice Luke in povedle z 8:2, menjavo je gostjam priborila kapetanka Iva Škraban. Ko so se gostje približale na tri točke razlike, 10:7, je domači trener ustavil igro z odmorom, uspešno, saj so nato Koprčanke nanizale kar 8 točk naskoka. Toda razliko je stopila gostujoča podajalka, Kristina Kebler, ki je pritisnila s servisom, pomagale so ji še soigralke z odličnim blokom, na 17. točki sta bili ekipi izenačeni. Do 20. točke sta se izmenjevali v vodstvu, nato so po dobrih servisih Iman Isanović in napadu Marine Cvetanovič prve prišle do zaključne žoge Koprčanke, uspelo jim je v drugo, točko je zaključila Marina Cvetanovič. 25:22.

V drugem nizu so prve tri točke dobile borbene gostje, na 5. točki so domače izenačile in na servis Jelene Pešič povedle, vendar se odbojkarice Keme niso ustavile, težave je domačinkam s servisom povzročila Iva Škraban, v veliko pomoč so ji bile tudi soigralke. Pri rezultatu 12:16 se je domači trener Dragan Grmača poslužil odmora, ki pa ni zalegel, saj so domače nizale napako za napako, gostje pa povedle že 22:14. Koprski trener je poskusil še z menjavo organizatorke igre, vendar Koprčankam ni uspelo ustaviti razpoloženih gostij. 17:25.

Tudi v začetku tretjega niza sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, nato so na servis Iman isanović in ob odlični igri proste igralke Nađe Simčić domače povedle za 4 točke, trener gostij pa vzel odmor. Razliko so še povečale, pri 12:6 je Tin Vrabl izkoristil še drugi odmor. Na servis kapetanke Marina Cvetanovič, ki je naredila tudi tri zaporedne ase, so domače povedle že 20:9. Tri točke so šle nato gostjam, koprski trener Grmača je zbral igralke ob robu igrišča, z dvema zaporednima asoma je nato do prve zaključne žoge prišla Lara Dodič, zaključila jo je Nina Đukić. 25:12.

V četrtem nizu so domače kmalu prišle do prednosti treh točk, z dobrim servisom in učinkovitejšim napadom ter blokom so razliko še povišale. Nasprotnice so imel še dve uspešni seriji, vendar so se domačim najbolj približale za 4 točke, odlična Marina Cvetanović je domačim priborila prvo zaključno žogo, z blokom Lare Dodič pa so niz, tekmo in nove tri točke dobile z rezultatom 25:20.

Izjava po tekmi: Dragan Grmača, trener Luke Koper: Za nami je težka tekma, vedeli smo, da so nasprotnice dobre v polju, da imajo napadalen servis. Zaradi bolezni danes nismo mogli računat na sprejemalko Lizo Letnik, pri nekaterih naših dekletih se je poznala tudi utrujenost zaradi študijskih obveznosti. Veseli smo zmage, za nas so te tri točke zelo pomembne.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details