FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

ISTANBUL - 23.01.2020-19:00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 04.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

MARIBOR - 18.02.2020 - 18.00

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe Tomaž Kušar.

Fotografija osebe GEN-I Volley Nova Gorica.

 

Slika lahko vsebuje: 2 osebi, besedilo

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

Sezona 2019-2020

V kategoriji kadetinje se je v jesenskem, kvalifikacijskem, delu tekmovanja 68 ekip v 12 skupinah pomerilo za kvalifikacije v spomladansko A ligo državnega prvenstva. Napredovanje je možno za prvo in drugo ekipo posametne skupine. Ostale ekipe pa bodo v spomladanskem delu igrale v drugi kakovostni skupini - B. ligi. 

Med A ligašicami bodo spomladi: Nova KBM Branik I in Swatycomet Zreče (skupina A); ŽOK Sobota in Murania Lendava(skupina B); Formula Formis I in Nova KBM Branik II (skupina C), Braslovče I in KLS Ljubno (skupina D); SIP Šempeter in Korvolley_Kostmann (skupina E); Prevalje in Braslovče II (skupina F); Vital Ljubljana in OD Krim II ali  ŽOK Domžale (skupina G); Calcit Volley in Neptun Kanal (skupina H); Olimp Ljubljana in Ankaran Hrvatini (skupina I); Triglav Kranj in Doors Bleda (skupina J); Žirovnica in ŽOK Škofja Loka I (skupina K); ŽOK Triglav Kranj in ATK Grosuplje (skupina L).

Od naštetih ekip so brez poraza napredovale ŽOK Sobota, Dormula Formis I, Braslovče I, SIP Šempeter, Calcit Volley, Olimp Ljubljana, Triglav Kranj in ŽOK Triglav Kranj.

Za kadetinje se bo državno prvenstvo nadaljevalo 20.01.2019, ko sta na sporedu 1.kroga v A in B ligi državnega prvenstva.

 

Bankirkam osemnajsta pokalna lovorika See more details
Olivera Brulec Kostić pred finalom pokala See more details
Reprezentanca U17 do 3.mesta See more details
U19 srednjeevropske prvakinje See more details