FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

empeter

calcit I

Luka koper 2.krog

1Bliga 2.krog doma Ljutomer

kranj

Calcit II

 

 

 

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 180, sodnika Markelj Blaž, Novak Gregor.

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 1, Pangerc 2, Angelini 4, Medved (L), Pavič 3, Cerovac (cap) 1, Ćorić 10, Lovšin 1, Trobec 8, Omerdić, Barut 1; Trener: Mikša Sebastjan.

Luka Koper: Đukić, Raič 5, Kušar S. (L), Isanović 8, Kušar A., Letnik 1, Jeretič, Dodič 11, Haupt, Simčić (L), Kocet, Jovič 2, Pešič 7, Cvetanocič (cap) 19; Trener: Grmača Dragan.

Domače so pričele tekmo v postavi Čorić, Pavič, Angelini, Cerovac, Trobec, Pangerc in Medved, Koprčanke pa Raič, Jovič, Cvetanovič, Dodič, Pešič, Isanović in Simčić.

Igralke Luke so skozi celotni prvi niz odigrale odlično v obrambi predvsem v polju ter domačim igralkam nikakor niso dovolile, navkljub veliki želji in borbenosti na igrišču, da bi se razigrale. Domači trener Mikša je izkoristil drugi odmor pri 8-13 za gostje, v igro je nato poslal mladi Barut in Krstić, kar pa ni pomagalo, za zmago Kopra 15-25 v prvem nizu.

Drugi niz so domačinke pričele vzpodbudno, igra v napadu je bila bolj tekoča v primerjavi s prvim nizom, Koprčankam niso dovolile, da bi pobegnile, nekajkrat so igralke Ankarana za točko tudi vodile. Prvo minuto odmora je vzel gostujoči trener Grmača pri 14:13 za Ankaran, domači trener Mikša pa pri rezultatu 15:17 za Koper. Obe ekipi sta se zavedali, da jim zmaga v izenačenem drugem nizu, najverjetneje Kopru prinaša tudi končno zmago, Ankaranu pa preobrat v tekmi ter v nadaljevanju novo priložnost za morebitni uspeh. Pri rezultatu 18:18 v drugem nizu je pri Kopru v igro vstopila Letnik, pri 20:20 je domači trener vzel drugi odmor, nato so Koprčanke pobegnile za dve točki  20:22, kar je bilo dovolj za izkušeno Cvetanovič in njene soigralke, da so vzele Ankarančankam drugi niz s končnih 22:25.

V tretjem nizu so igralke Luke ponovno zagospodarile v polju ter z visokim blokom niso dovolile mladi ekipi Ankarana, da bi se morebiti približale. V nadaljevanju niza je domači trener dal prvič priložnost tudi mladi Emini Omerdić, pri Koprčankah pa so v igro vstopile še Haupt in Kušar Anja. Tretji niz se je zaključil 12:25 za končnih 0:3 v korist Luke Koper.

Obe ekipi s tekmami nadaljujeta 12.1., kar je dovolj časa za osvežitev in pripravo ekipe za nadaljevanje prvenstva, Ankarančanke se bodo pomerile z drugo ekipo Calcita.

Calcitu tudi drugi derbi nove sezone See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details