FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi pokala Slovenije v Kanalu morale priznati premoč Novi KBM Braniku, ki je zmagala s 3:0 (9, 17, 8). V drugem polfinalu se bosta ob 20. uri pomerili prva ekipa Calcit Volleyja in GEN-I Volleyja. Finale bo na sporedu v nedeljo ob 17. uri.

Nova KBM Branik – Calcit Volley II  3:0 (9, 17, 8)

Nova KBM Branik: Mlakar 16, Kaučič 5, Dobaj (L), Bračko 1, Bezsonova 10, Najdič ,3 Kočar, Sobočan 4, Pintar 13, Blagne (L), Fijok-Lorber 2.  Trener: Samo Miklavc.

Calcit Volley II: Krašovec 4, Špoljarič (L), Topič, Šeme, Lužovec 3, Javornik, Juhant, Gadža, Bošeska 1, Žužek, Zatkovič 6, Somrak, Sitar 1, Jerala 5, A. Gojak (L). Trener: Franci Obolnar.

Mariborske odbojkarice v Kanalu branijo štirikratni zaporedni naslov, z dvanajstimi pa so tudi najbolj uspešna ekipa v slovenskem pokalnem tekmovanju. Na drugi strani se je druga ekipa Calcit Volleyja prvič uvrstila med štiri najboljše slovenske ekipe. Pred šestimi dnevi so v domačem prvenstvu brez težav do zmage prišle odbojkarice Nove KBM Branika, ki so po pričakovanjih tudi danes opravičile vlogo favoritinj.

Nekoliko pod vtisom pomembnosti tekme so mlade Kamničanke slabo vstopile v tekmo, saj so po asu Anastazije Bezsonove in bloku Ize Mlakar zaostajale že za sedem točk (1:8). Z dvema zaporednima točkama Eve Zatković so se nasprotnicam še približale na štiri točke zaostanka (6:10), vseh upov po preobratu pa je bilo konec z dvema asoma Mlakarjeve in zaostanku osmih točk (14:6). Tudi v nadaljevanju so kamniške odbojkarice v napadu zelo težko prihajale do točk, težave so imele tudi na sprejemu, niz pa se je končal z uspešnim napadom Bezsonove.

Tudi drugi niz se za drugo ekipo Calcit Volleyja ni začel obetavno, kajti po bloku Ele Pintar je bilo 4:0 za Novo KBM Branik, po dveh lastnih napakah Kamničanke pa že 10:4. Z blokom Sare Sitar, ki se je po poškodbi vrnila v ekipo in asom Zatkovićeve, je bil zaostanek varovank Francija Obolnarja prepolovljen (7:10), toda po točki Anite Sobočan so Mariborčanke prišle do osmih točk naskoka (16:8). Na servis Manje Jerale so po dveh zaporednih uspešnih napadih Špele Lužovec Kamničanke še enkrat svoj zaostanek znižale na tri točke (16:19), vendar so v končnici naredile preveč lastnih napak, kar so Mariborčanke izkoristile ter z napadom Pintarjeve povedle z 2:0 v nizih.

V tretjem nizu je bilo vseh upov za kamniško ekipo konec že na začetku, saj so Kamničanke po servisih Sare Najdič in bloku Pintarjeve zaostajale za šest točk (0:6). Tudi v nadaljevanju niza so imele Kamničanke vse preveč težav na sprejemu, ob koncu tekme je bil le 21-odstoten, posredno pa tudi v napadu, kjer so bile prav tako 21-odstotno učinkovite. Na drugi strani sta bili zelo razpoloženi Iza Mlakar in Ela Pintar, Mariborčanke so bile veliko boljše tudi na servisu, kar jim je hitro prineslo neulovljivo prednost. Zadnjo točko na tekmi je dosegla Anita Sobočan.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details