FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Calcit 3krog

Prva Kamniška ekipa, ki jo vodi Gregor Rozman, je državno prvenstvo pričela povsem po svojih željah. V uvodnem krogu so premagale v gosteh Šempetranke s 3:1 nato pa v drugem krogu slavile še doma proti OK Luka Koper s 3:0. Sam rezultat nam pove dosti manj od dogajanja na parketu. Če povzamemo dogajanje je bila to tekma preobratov in serij točk za eno oz. drugo ekipo. Kar so Kamničanke priigrale so Primorke skoraj v celoti nadoknadile. Prva dva niza so domačinke dobile na 25:21. V trerjem nizu so gosje padle v igri, kar so domačinke izkoristile se razigrale na domačem parketu in tekmo zaključile na 25:9.

OK Kamnik

Druga ekipa Kamnika, Calcit Volley II, dela pod taktirko Francija Obolnerja. Gre za mlado ekipo, ki jo sestavljajo tudi odbojkarice mladinske in kadetske ekipe Calcit Volley. Ekipa je klub svoji mladosti in neizkušenost tekmovanja na najvišjem državnem nivoju dokazala, da so lahko povsem dostojen nasprotnik tudi izkušenim ekipam v 1A ligi. Ta uvod v DP so dekleta zaigrala doma proti aktualnim prvakinjam Nova KBM Branik. Ob precej polni domači dvorani je bila krstna tekma sicer nekoliko lažja, a so pričakovano morale priznati premoč bankirkam 1:3 (19:25, 25:23, 7:25, 15:25). V drugem krogu pa so dekleta v gosteh vpisala tudi prvo zmago v 1A ligi, saj so na gostovanju premagala Ankaran-Hrvatini  1:3 (20:25, 25:20, 17:25, 13:25). 

Calcit volley II 1 4 finala

Iz vseh zornih kotov gledano je v prednosti prva ekipa Calcit Volley, ki je pričela sezono po načrtih in ima tudi mnogo več izkušenj in boljšo igralsko zasedbo. Druga ekipa Calcit Volley II je pokazala dobro igro poti aktilnim prvakinjam iz Marobora ter premagala Ankaran. Ob tem pa vpisala tudi dve zmagi v pokalmen tekmovanju; proti Puconcam in Ankaranu. Obeta se zagotovo lepa odbojka v kateri bodo imeli še največjo dilemo navijači. Zmagovale pa je že znan - KAMNIŠKA ODBOJKA.

Pari v 3.krogu 1A lige:

 3 krog 1A DOL