FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

Fotografija osebe ВК "Локомотив-Калининградская область".

Fotografija osebe Volejbalový klub VTC Pezinok.

 

  

 

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

SIP sempeter Formula Formis

Derbi kroga je bil v Šempetru, kjer sta nasproti mreže stali ekipi SIP Šempeter in FORMILA Formis, lanskoletna rivala za tretje mesto v državi. Glede na igro obeh ekip do sedaj, so Šempetranke prišle do njihove prve zmage v tej sezoni ligaškega tekmovanja nekoliko presenetljivo. Domačinke so precej dobro odigrale na serivu in s tem vršile pritisk na napsrtonikovo igro ter tako uspele presenetiti ekipo iz Hoč.

Mariborčanke in Kamničanke so svoje delo v tretjem krogu opravile brez prevelikih naporov. Mariborčanke so v gosteh slavile pri Roto-Kema Puconci z gladkimi 3:0. Bolj na tesno je bilo v drugem setu, a so izkušene bankirke končnico odigrale tako, kot one to znajo. Smo pa na tekmi zopet pogrešali Izo Mlarar. Izstopala je Karmen Kočar, saj njenim servisom domačinke nikakor niso našle primerne sprejemalke. V Kamniku je v bistvu zmagala odobjka. V tekmi med obeka Kamniškima ekipama je bial sicer boljša prva ekipa z rezultato 3:0. Gledalci so videli lepo tekmo in novo okrepitev v domačem dresu šr. 14 - Charuk Lucille June. 

Primorski derbi so tudi v državnem prvenstvu brez dvoma dobile Goričanke. O okrepitvah GEN-I Volley (Lipicer-Sames, Ščuka, Grudina in ostale) se je že veliko pisalo in govorilo. Tudi cilji teh okrepitev so visoki. Lahko bi rekli, da za zdaj sledijo v popolnosti ciljem in upravičujejo okrepitve. Tudi v OK Luka Koper so bili med poletjem dejavni in se okrepili s tujkami. Je pa dejstvo, da je GEN-I Volley vložil ogromno več in cilja na sam vrh SLO klubske odbojke.

Druga Primorska ekila, Ankaran-Hrvatini, je gostovala v Prekmurju pri Roto-Kema Puconci. Primorke so pomembno tekmo odločile v svojo korist v vseh treh setih. V celotni tekmi so nadzorovale doganje na igrišču in tudi rezultatsko niso dopustile preboja Ljutomerčankam. Pri primorkah je z 11 točkami izstopala Čorić. V domači vrsti pa je bila po točkah najboljša Makoter, ki je dosegla 8 točk.

V naslednjem krogi se nam obeta Štajerki derbi v Hočah. Formula Formis in Nova KBM branik bosta zaigrala ob 18:30 uri.