FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

SIP sempeter Formula Formis

Derbi kroga je bil v Šempetru, kjer sta nasproti mreže stali ekipi SIP Šempeter in FORMILA Formis, lanskoletna rivala za tretje mesto v državi. Glede na igro obeh ekip do sedaj, so Šempetranke prišle do njihove prve zmage v tej sezoni ligaškega tekmovanja nekoliko presenetljivo. Domačinke so precej dobro odigrale na serivu in s tem vršile pritisk na napsrtonikovo igro ter tako uspele presenetiti ekipo iz Hoč.

Mariborčanke in Kamničanke so svoje delo v tretjem krogu opravile brez prevelikih naporov. Mariborčanke so v gosteh slavile pri Roto-Kema Puconci z gladkimi 3:0. Bolj na tesno je bilo v drugem setu, a so izkušene bankirke končnico odigrale tako, kot one to znajo. Smo pa na tekmi zopet pogrešali Izo Mlarar. Izstopala je Karmen Kočar, saj njenim servisom domačinke nikakor niso našle primerne sprejemalke. V Kamniku je v bistvu zmagala odobjka. V tekmi med obeka Kamniškima ekipama je bial sicer boljša prva ekipa z rezultato 3:0. Gledalci so videli lepo tekmo in novo okrepitev v domačem dresu šr. 14 - Charuk Lucille June. 

Primorski derbi so tudi v državnem prvenstvu brez dvoma dobile Goričanke. O okrepitvah GEN-I Volley (Lipicer-Sames, Ščuka, Grudina in ostale) se je že veliko pisalo in govorilo. Tudi cilji teh okrepitev so visoki. Lahko bi rekli, da za zdaj sledijo v popolnosti ciljem in upravičujejo okrepitve. Tudi v OK Luka Koper so bili med poletjem dejavni in se okrepili s tujkami. Je pa dejstvo, da je GEN-I Volley vložil ogromno več in cilja na sam vrh SLO klubske odbojke.

Druga Primorska ekila, Ankaran-Hrvatini, je gostovala v Prekmurju pri Roto-Kema Puconci. Primorke so pomembno tekmo odločile v svojo korist v vseh treh setih. V celotni tekmi so nadzorovale doganje na igrišču in tudi rezultatsko niso dopustile preboja Ljutomerčankam. Pri primorkah je z 11 točkami izstopala Čorić. V domači vrsti pa je bila po točkah najboljša Makoter, ki je dosegla 8 točk.

V naslednjem krogi se nam obeta Štajerki derbi v Hočah. Formula Formis in Nova KBM branik bosta zaigrala ob 18:30 uri.