FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Odbojkarica 03.11. 01

Derbi kroga je bil v Hočah, kjer so gledalci lahko spremljali aktualne državne prvakinje Nova KBM Branik in trenutno še neporaženo ekipo v lige ter doamčinke Formulo Formis, lanskoletn tretja ekipa v državi. Bankirke so razliko na tekmi za svojo četro zmago, 0:3, naredile predvsem z boljšim servisom, iz katerega so naredile kar 13 točk, domačinke pa le 4. Najučinkovitejša pri bankirkah je bila mlada Lorber Fijok, ki je dosegla kar 16 točk od tega 6 iz servisa. V domači vrsti je zbrala Vovk 12 točk.

Kamničanke in Goričanke so svoje delo v tem  krogu opravile brez prevelikih naporov. Kamničanke so doma premagale ŽOK Ljutomer s 3:0 v nizih. Prekmurke so v Kamniku uspele doseči le 43 točk v tren nizih. Domačinke so biel dosti boljše v vseh elementih igre. Najboljši domačinki sta bili Zorman z 12 točkami in Mehelinec z 11 toč. Pri gostijah pa jih je Makoterjeva dosegla 11. Goričanke so imele nekoliko več dela priti Calcit Volleybal II, a so na koncu slavise s 3:0. Najbolj na tesno je bilo v drugem setu, kjer so gostjie s servisom dosegle kar 5 zaporednih asov in držale stik do konca seta. V podaljšani igri je set s svojim dobrim servisom zaključila Tina Grudina. Pri domačih je tokrat izstopala Ščuka s 15 točkami, v gostujoč vrsti pa sta Zatković in Gojak vknjižili po 9 točk.

Šempetranke so na domačem parketu s 3:0 vpisale še drugo zaporedno zmago v tej sezoni. Tokrat je bila na drugi strani mreže ekipa Luka Koper. Gledano na državno prvestvo je bila tekma zelo pomembna, saj je cilj obeh ekip igrati v končni za prvaka. Šempetranke so imele pobudo v celotni tekmi. Primorke pa so jih nekako skozi celo tekmo lovile. Šempetranke so po izenačeni končnici ob zasligo dobrega servisa Žnidarjeve in usešnih napadov set zaljučile v svojo korist. V drugem in tretjem setu so imele domačinke nato v celoti pobudo na parketu in seta zanesljivo dobile. Pri domačinkah je po točkah izstopala Žnidarjeva z 19 točkami. Za Koperčanke pa jih je Jovičeva vpisala 11.

Tudi Ankaran Hrvatini je vpisal na domačem parketu nove točke prvenstva. Prvi set so domačinke presenetile in ga zelo kitro zaključile v svojo korist. Klub temu so se gostije popolno vrnile v igro, tako da so drugi set domačinke dobile na razliko. Tretjega so gostje uspele zaključiti v svojo korist. Tudi četrti set je bil izenačen vse do zadnje točke. Tako so domačinke tudi tega dobile šele v podaljšani igri. Najučinkovitejša domačinka je bila Čorić z 21 točkami, pri gostjah pa Kovač s 13 točkami.

Na lestvici DP vodi GEN-I Volley pred Nova KBM Branik in Calcit Volley. To pa so tudi še edine neporažene ekipe v elitni ligi.

V  5, krogu  bo zanimivo na sredini lestvice, kjer se bosta pomerila novinec Calcit Volley II in SIP Šempeter za obstanek na sredni lestvice. Z zmago v gosteh pri Luki Koper bi se sredni lahko priključila tudi Formula Formis. Med vodilnimi ekipami bodo imele še najtežje delo banlirke, ki bodo gostile Ankaran-Hrvatini.