FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

Fotografija osebe ВК "Локомотив-Калининградская область".

Fotografija osebe Volejbalový klub VTC Pezinok.

 

  

 

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

VItal Ljubljana 04

Na štirih mladinskih turnirjih smo danes, 04.11.2018, prišli do 8 ekip, ki se bodo pomerile na polfinalnih turnirjih 02.10.2018.

Na prvem turnirju, ki je bil odigran v Braslovčah, se domačinke niso uspele uvrstiti v nadalnje tekmobvanje. Kot zmagovalka turnirja nadaljuje Nova KBM Branik. Drugouvrščena ekipa iz tega turnirja pa je Formula Formis, ki je v odločilni tekmi premagala domače Braslovče. Ekipa Mozirja je izgubila obe tekmi in ni imela možnosti napredovanja.

formisNova KBM Branik 04

Drugi turnir je bil odigran v Šempetru. Domačinke, SIP Šempeter, so se na najboljši možni način odolžile za domačo organizacijo in se z dvema zmagama uvrstitile na naslednji turnir. Kot druga ekipa te skupine pa napreduje še  Swatycomet Zreče. Swatycometovke so v odločilni tekmi premagale ekipo Prevalja z 2:0. Tudi Roto-Kema Puconci ni bila uspešna, da bi lahko napredovala.

SIP Šempeter 04 Swatycomet Zreče 04

Tretja skupina je odigrala v Ljubljani na OŠ V. Vodnika, v organizaciji OD Krim. Calcit Volley se je z dvema zmagama uvrstil na naslednji krog brez težav. Druga ekipa, ki napreduje iz te skupine, pa je OD Krim I. Domačin, ki je v odločilni tekmo premagal ŽOK Triglav Kranj na tesno z 2:1. V tej skupini je tekmovanje zaključila tudi ŽOK Škofja Loka.

Calcit volley II 1 4 finala OD Krim 04

Zadnji 1/4 finalni turnir je  bil odigran na gimnaziji F. Prešerna v  Kranju. Tudi iz tega turnirja ni uspelo domačinu OK Triglav Kranj, da bi se prebil na naslednji turnir. Kot zmagovales skupine napreduje Vital Ljubljana. V zadnji tekmi turnirja pa si je napredovanje zagotovi še Olimp Ljubljana, ki je premagal ekipo Žirovnice.

VItal Ljubljana 04 Olimp Ljubljana

Podrobni rezultati so na povezavi: http://www.odbojka.si/index.php?podst=7617298272924276735 

V naslednjem tednu bo OZS oblikovala polfinalne skupine in nato odprla tudi kandidature za izvedbo 1/2 finalnih turnirjev.