FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

VItal Ljubljana 04

Na štirih mladinskih turnirjih smo danes, 04.11.2018, prišli do 8 ekip, ki se bodo pomerile na polfinalnih turnirjih 02.10.2018.

Na prvem turnirju, ki je bil odigran v Braslovčah, se domačinke niso uspele uvrstiti v nadalnje tekmobvanje. Kot zmagovalka turnirja nadaljuje Nova KBM Branik. Drugouvrščena ekipa iz tega turnirja pa je Formula Formis, ki je v odločilni tekmi premagala domače Braslovče. Ekipa Mozirja je izgubila obe tekmi in ni imela možnosti napredovanja.

formisNova KBM Branik 04

Drugi turnir je bil odigran v Šempetru. Domačinke, SIP Šempeter, so se na najboljši možni način odolžile za domačo organizacijo in se z dvema zmagama uvrstitile na naslednji turnir. Kot druga ekipa te skupine pa napreduje še  Swatycomet Zreče. Swatycometovke so v odločilni tekmi premagale ekipo Prevalja z 2:0. Tudi Roto-Kema Puconci ni bila uspešna, da bi lahko napredovala.

SIP Šempeter 04 Swatycomet Zreče 04

Tretja skupina je odigrala v Ljubljani na OŠ V. Vodnika, v organizaciji OD Krim. Calcit Volley se je z dvema zmagama uvrstil na naslednji krog brez težav. Druga ekipa, ki napreduje iz te skupine, pa je OD Krim I. Domačin, ki je v odločilni tekmo premagal ŽOK Triglav Kranj na tesno z 2:1. V tej skupini je tekmovanje zaključila tudi ŽOK Škofja Loka.

Calcit volley II 1 4 finala OD Krim 04

Zadnji 1/4 finalni turnir je  bil odigran na gimnaziji F. Prešerna v  Kranju. Tudi iz tega turnirja ni uspelo domačinu OK Triglav Kranj, da bi se prebil na naslednji turnir. Kot zmagovales skupine napreduje Vital Ljubljana. V zadnji tekmi turnirja pa si je napredovanje zagotovi še Olimp Ljubljana, ki je premagal ekipo Žirovnice.

VItal Ljubljana 04 Olimp Ljubljana

Podrobni rezultati so na povezavi: http://www.odbojka.si/index.php?podst=7617298272924276735 

V naslednjem tednu bo OZS oblikovala polfinalne skupine in nato odprla tudi kandidature za izvedbo 1/2 finalnih turnirjev.