FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Picinini

 Iz italijanskega prvoligaša Igor Gorgonzola Novara so lansirali novico, da je njigova superzvetznica Francesca Piccini praznovala 07.11.2018 svojo 25 letnico kot profesionalna odbojkarica.

Izjemna kariera te 185cm visoke italijanske napadalke, ki je v 25 letih prfesopnalnega tekmovanja zbrala kar 32 naslovov s klubi in reprezentanco, se danes nadaljuje na najvišji odbojkarski ravni v ekipi Igor Gorgonzola Novara, kjer nosi dres #12. Trenutno je to vodilna ekipa italijanske Serija A1. 

Športnica, ki je dosegla skorajda vse, kar se lahko doseže v ekipnem športu pogreša med svojimi uspehi le zlato olimpisjko medaljo z Italijo. Ob tem dejstvo je povedala... "Nikoli ne bi mogli zmagati na olimpijskih igrah. To je edina medalja, ki jo pogrešam v svoji "zbirki" in celo v zgodovini italijanske odbojke. Zelo želim, da bi se naši današnji reprezentanci lahko zgodila na olimpijskih igrah v Tokiu 2020. Na Japonskem so odigrali čudovito svetovno prvenstvo in ekipa je še vedno tako mlada in že tako nadarjena. Prepričan sem, da lahko Davide Mazzanti na najboljši možni način pripravi dekleta na to, kar je pred nami, in zagotovo jih bom podprla. "