FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

 12.11. Braslovče1

V drugi ženski državni odbojkarski ligi tekmuje 20 ekip, ki so deljene na vzdoni del in zahodni del. Ekipe bodo odigrale ločen dvokrožni sistem tekmovanja na vzhodu in zahodu. 

Na vzhodu je vodilna ekipa ŽOK Braslovče, ki je edina ekipa še brez poraza. Sledijo ji SIP Šempeter II, Turbina in ŽOK Sobota, ki imajo tri zmage in en poraz. Po dvakrat so sodej sta bile uspešne ekipe Benedikt in Formula Fornis II. S po eno zmago sledijo Korvolley PD, KLS Ljubno in S volley. Zadnja na lestvici je ekipa OK Celja, ki še ni okusila slasti zmage v tej sezoni.

Na zahodu pa je v vodstvu trenutno ekipa Olimp Ljubljana, ki ima vse štiri zmage in vse osvojene sete. Sledi ji ekipa ŽOK Šentvid Žlindra, ki ima ravno tako štiri zmage, a je morala oddati do sedaj štiri nize. Tretja ekipa zahoda je Logatec, ki ji sledi Novo mesto. OD Krim II in Triglav Kranj imata po dve zmagi in sta na peter oz. šestem mestu. Dno lestvice pa krojijo Neptun Kanal, ŽOK Škofja Loka, Aquawatt Žirovnica in VOLLEYBALLjubljana. 

Na vzhodu bomo v naslednjem krogu lahko gledali zanimivo tekmo sredine lestvice med ekipama Benedikt in ŽOK Sobota, ki bo v Beneditku v soboto ob 18.00 uri. Na zahodu bo v naslednjem krogu še najbolj zanimivo v Ljbuljani na lokalnem derbiju med ŽOK Šentvid Žlindra in OK Krim II.