FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

1.12. GenIvolley 2

 8.krog 1A državne odbojkarske lige se je odigral brez presenečenj. Favoriti so opravili svojo nalogo in vpisali nove zmage na štirih tekmah. Tekma med Formula Formis in Calcit Volley pa je prestavljena na 12.12.2018 ob 19:00 uri. 

Gen-I Volley je v domači dvorani v dobri uri tekme odravil ekipo Ankaran-Hrvatini. Najučinkovitejša Goriška strela je bila ponovno Lana Ščuka z 11 točkami. Sledila ji je Pia Blažič z 8 točkami. Goričanke so dosegle tudi 3 neposredne točke iz servisov; metem ko gostje le 1 točko. Pri gostjah pa je bila najučinkovitejša Koni Trobec z devetimi točkami. Domačinke so bile praktično boljše v vseh elementih igre.

Tudi v Šempetru so bankirke upravičile svoj status in niso dovolile Šempetrankam razviti svoje igre. Šempetranke so bile še nabližje v drugem nizu, a niso povsem izkoristile priložnost in ga izgubile na koncu na 22 točki. Pri bankirkah je bila najbolj razigrana Iza Mlakar s 25 točkami, sledili sta ji Sobočan in Pintar s po 9 točk. V domači, Šempeterski vrsti, pa je bila najučinkovitejša Anastazija Žnidar s 14 točkami. Lakovšek jih je dosegla 7. Obe ekipi sta dosti naredili na servisu. Bankirke so dosegle 10 asov, domačinke pa 7. Največ težav nasprotnicam je na servisu povzročala Karmen Kočar, ki je dosegla tudi polovico vseh asov Mariborčank.

Tudi na tekmi druge polovice lestvice je favorit OK Luka Koper na domačem parketu premagala ekipo Roto-Kema Puconce. Koperčanke so prvi niz dobile dokaj tesno na 22. To je bil velik motiv gostijam, ki so v drugem setu se dodale k svoji igri in set odločile v svojo korits precej prepričljivo na 17 točki domačink. Primorke so le strnile svoje vrste, se pobrale in vrnile v igro, ter pokazale zakaj so trenutno na sredini lestvice. Najboljša domačinka na tekmi je bila Marina Cvetanovič z 22 točkami, sledili sta ji Isanović (14) in Dodič (10). Pri gostjah pa se je najbolj razigrala Škrabar Iva, ki je dosegla akr 27 točk. Kovač Nini pa je uspelo zbrati 10 točk. Cvetanovičeva in Kovač sta tudi najbolje servirali; prva je zbrala 4 ase druga pa 3.

Derbi začelja lestvice državnega prvenstva med Calcit VOlley II in ŽOK Ljutomer so v Kamniku dobile domačinke. Kamničanke so vse tri sete kontrolirale tekmo, si priigrale prednost, ki so jo znale zadržati in jo graditi do zmage s 3:0. Najučinkovitejša domačinka je bila Eva Zatkovič s 15 tčkami. Po 9 sta jih vknjižili Jerala in SItar. Pri gostjah pa je tokrat izstopala Nataša Anžej z 11 točkami; Petek pa jih je vpisala 9. 

V tem krogu so najbolj prepričljivo odigrale Gorišške strele, ki so gostijam dopustile le 44 točk v igri. Gen-I volley je tudi prevzela vodstvo na lestvici državnega prvestva, a imajo Kamničanke eno tekmo manj, ki jo bodo odigrale šele 12.12.2018. v 9. krogu bo zagotovo najbolj zanimivo v Kamniku, kjer se bosta pomerili vodilni ekipi prvenstva Calcit Volley in Gen-I Volley.