FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

16.12. ATK Grosuplje

V 1B ženski državni odbojkarski ligi so odbojkarice z 10. krogom zaključile odbojkarsko sezono 2018/2019 za to koledarsko leto. Na 50. tekmah so gledalci lahko spremljali 369 nizov in uživali v skupno kar 15.724 točkah. 

Jesenske prvakinje v 1B ligi so več kot zasluženo igralke ekipe ATK Grosuplje. Dekleta so prikazala z izjemo ene same tekme v gostovanju zelo konstantno igro, ki jim je prinesla kot nagrado 9 zmag in en sam poraz v novoustanovljeni ligi. S 26 točkami, od 30 možnih, vodijo v državnem prvenstvu pred prvim zasledovalcem ŽOK SETO Ptuj, ki ima 24 točk.Ptujčanke so v prvenstvo morale dvakrat priznati premoč gostjam na domačem parketu; najprej z 1:3 Swatycometovim iskricam, nato pa še z 2:3 ŽOK Triglav Kranj. Kranjčanke, ki so jih premagale Grosupeljčanke in igralke OD Krim, so na visokem tretjem mesu z 22 točkami. Toliko točk so zbrale tudi odbojkarice Swatycometa Zreče, ki pa imajo en poraz več od Kranjčank. Zgornjo polovico, na petem mestu, zaključujejo igralke Mozirja, ki so zbrale 19 točk; 6 zmag in 4 porazi.

Z 18 točkami oz. tudi 6 zmagami in 4 porazi, zasedajo 6. mesto državnega prvenstva igralke OD Krim. Ljubljančanke imajo precej prednosti pred Korošicami, OK Prevalje, ki so sedme z 10 točkami v prvenstvu. Tudi Prevaljčanke imajo kar precej veliko zalogo točk pred naslednjo ekipo v državnem prvenstvu; Vital Ljubljana je zbrala do sedaj vsega 4 točke v državnem prvenstvu. Popolnoma isti izkupiček točk imajo tudi igralke druge ekipe Nova KBM Branik Maribor, ki jim je uspelo vpisati vsega eno zmago in dodati še eno točko ob porazu 2:3 proti Vital Ljubljana. Zadnje, 10. mesto, pa zasedajo igralke OD Piran, ki pa jim še ni uspelo vknjižiti zmage v tej, novoustanovljeni, ligi. 

Državno prvenstvo v 1B ligi se bo nadaljevalo 12.01.2019 z 11.krogom, ko se bosta pomerili ekipi iz vrha razpredelnice, ATK Grosuplje in ŽOK Triglav Kranj.