FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

 Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

Fotografija osebe ВК "Локомотив-Калининградская область".

Fotografija osebe Volejbalový klub VTC Pezinok.

 

  

 

 Fotografija osebe Tomaž Kušar.

 

 

 

16.12. ATK Grosuplje

V 1B ženski državni odbojkarski ligi so odbojkarice z 10. krogom zaključile odbojkarsko sezono 2018/2019 za to koledarsko leto. Na 50. tekmah so gledalci lahko spremljali 369 nizov in uživali v skupno kar 15.724 točkah. 

Jesenske prvakinje v 1B ligi so več kot zasluženo igralke ekipe ATK Grosuplje. Dekleta so prikazala z izjemo ene same tekme v gostovanju zelo konstantno igro, ki jim je prinesla kot nagrado 9 zmag in en sam poraz v novoustanovljeni ligi. S 26 točkami, od 30 možnih, vodijo v državnem prvenstvu pred prvim zasledovalcem ŽOK SETO Ptuj, ki ima 24 točk.Ptujčanke so v prvenstvo morale dvakrat priznati premoč gostjam na domačem parketu; najprej z 1:3 Swatycometovim iskricam, nato pa še z 2:3 ŽOK Triglav Kranj. Kranjčanke, ki so jih premagale Grosupeljčanke in igralke OD Krim, so na visokem tretjem mesu z 22 točkami. Toliko točk so zbrale tudi odbojkarice Swatycometa Zreče, ki pa imajo en poraz več od Kranjčank. Zgornjo polovico, na petem mestu, zaključujejo igralke Mozirja, ki so zbrale 19 točk; 6 zmag in 4 porazi.

Z 18 točkami oz. tudi 6 zmagami in 4 porazi, zasedajo 6. mesto državnega prvenstva igralke OD Krim. Ljubljančanke imajo precej prednosti pred Korošicami, OK Prevalje, ki so sedme z 10 točkami v prvenstvu. Tudi Prevaljčanke imajo kar precej veliko zalogo točk pred naslednjo ekipo v državnem prvenstvu; Vital Ljubljana je zbrala do sedaj vsega 4 točke v državnem prvenstvu. Popolnoma isti izkupiček točk imajo tudi igralke druge ekipe Nova KBM Branik Maribor, ki jim je uspelo vpisati vsega eno zmago in dodati še eno točko ob porazu 2:3 proti Vital Ljubljana. Zadnje, 10. mesto, pa zasedajo igralke OD Piran, ki pa jim še ni uspelo vknjižiti zmage v tej, novoustanovljeni, ligi. 

Državno prvenstvo v 1B ligi se bo nadaljevalo 12.01.2019 z 11.krogom, ko se bosta pomerili ekipi iz vrha razpredelnice, ATK Grosuplje in ŽOK Triglav Kranj.