FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

16.12. GEN I Volley 002

 Goriške strele, GEN-I Volley, so v dosedanjem razpletu ligaškega tekmovanja dosledno sledile napovedim direktorja kluba, da bodo poizkušali premešati štrene najboljšima kluboma zadnjih let; Novi KBM Branik in Calcit Volley. Tudi anketa spletnega portala SPORTAL je napovedala največ možnosti prav Goričankam s 46,96%, Bankirkam s 34,57%, Formuli Formis z 10,65% in Calcit Volleyu s samo 7,82%. 

Ekipa GEN-I Volley je v dosedanjih 10 krogih ostala edina neporažena ekipa v 1. državni odbojkarski ligi. Kljub eni manj odigrani tekmi,  s Formulo Formis jo bodo odigrale 16.01.2019, so z 26 točkami uspele zadržati vodilno mesto na tabeli in si prislužile naslov jesenskega prvaka lige. Glede na dosedanje predstave bi ob odigrani tekmi najverjetneje imele nekaj prednosti pred prvimi zasledovalkami, ekipo Calcit Volley, ki je zbrala sicer ravno tako 26 točk, a ima eno odigrano tekmo več in do sedaj tudi en poraz; prav proti Goriškim strelam. Tretje mesto zasedajo trenutno aktualne državne prvakinje, igralke Nove KBM Branik Maribor, ki pa so uspele zbrati 25 točk z osmimi zmagami. Poražene so bile prav s strani obeh vodilnik ekip v prvenstvu.

Naslednjo skupino ekip v srednjem delu razvrstitve vodijo Šempetranke s 17 točkami. Sledijo jim igralke Formule Formis s 16 točkami, a imajo eno tekmo manj, kot igralke SIP Šempetra. Strnjen srednji del tabele s petimi zmagami in petimi porazi zaključujejo Primorke, OK Luka Koper, ki so si priigrale 14 točk na razpredelnici državnega prvenstva.

Spodni del tabele začenjajo na sedmem mestu nekoliko presenetljivo novinke v ligi, Calcit Volley II, saj so ob sedmih porazih vpisale tri zmage in zbrale 9 točk za državno prvenstvo. Drugi Kamniški ekipi sledi Ankaran-Hrvatiki,  ki zaostaja za eno točko in tudi eno ligaško zmago. Dveh ligaških zmago so se do sedaj razveselile tudi igralke Roto-Kema Puconci, ki pa imajo vsega 5 točk na razpredelnici. Zadnja ekipa v ligi je ŽOK Ljutomer z eno samo točko v državnem prvenstvu. Ljutomerčankam še žal ni uspelo okusiti slasti zmage v letošnji prvoligaški konkurenci.

Prvi krog v novem koledarskem letu, ki bo 12.01.2019,  bo ponudil zanimivo tekmo med Calcit Volley II in Ankaran Hrvatini, ki bi ob uspehu gostij lahko prinesla spremembo na ligaški razvrstitvi. Že nekaj dni po odigranem 12.krogu pa bomo dobili tudi odgovor, kakšna bo dejanska prednost vodilne ekipe lige.